March 7, 2016

1. marec 2016: ZNAMKA DS NA ŽENEVSKEM SALONU 2016: TEHNOLOGIJA IN PREFINJENOST, AVTOMOBILSKI ŠPORT IN UGLED

1. marec 2016: ZNAMKA DS NA ŽENEVSKEM SALONU 2016: TEHNOLOGIJA IN PREFINJENOST, AVTOMOBILSKI ŠPORT IN UGLED

DS E-TENSE, DS 3 PERFORMANCE, DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES, DS Virtual Vision, več svetovnih premier, ki bodo na 86. izdaji mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi poosebljale avantgardni duh znamke DS.

Znamka, ki je bila pred enim letom lansirana na tem avtomobilskem salonu, bo danes na njem predstavila skoraj povsem prenovljen prodajni program in svoje najnovejše kreacije. Tehnologija in prefinjenost, avtomobilski šport in ugled, to so ključne besede aktualnih in prihodnjih modelov DS.
Pred natanko enim letom se je na tem avtomobilskem salonu odvijalo uradno lansiranje znamke DS. Danes pa nam poleg popolnoma prenovljenega prodajnega programa premierno na svetu predstavlja tudi DS E-TENSE, edinstveno vozilo, ki pooseblja prihodnost znamke DS s kombinacijo prestiža, vrhunske tehnologije in visoke zmogljivosti. Premierno bodo predstavljeni še vozila DS 3 PERFORMANCE (limuzina in kabriolet), dinamične in športne različice novih modelov DS 3, pa tudi omejena serija DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES, ki je nastala kot plod partnerskega sodelovanja s podjetjem BRM Chronographes, luksuznim francoskim izdelovalcem ur. V soju luči se nam bodo predstavile vrhunske tehnologije in prefinjenost, avtomobilski šport in ugled, kar bo popestril še DSV-01, dirkalnik enosed, ki sodeluje na prvenstvu FIA formule E.
Na sporedu pa bo tudi popolnoma nova 3D virtualna izkušnja, DS Virtual Vision. Obiskovalec si bo lahko z očali HTC Vive in posebnim kontrolnikom ogledal novega DS 3 in njegovo zbirko raznih možnosti za individualizacijo podobe. Sistem navidezne resničnosti, ki bo predstavljen premierno na svetu, je razvilo podjetje Dassault Systèmes.
POPOLNOMA PRENOVLJEN IZBOR VOZIL DS
Novi DS 5, paradni konj znamke DS, je na svoji premieri na Ženevskem avtomobilskem salonu 2015 ustoličil podobo znamke, zlasti s prenovljenim sprednjim delom in drugimi posodobljenimi elementi, ki so značilni za vsako vozilo DS! Avantgarden stil, dinamična lega na cesti, elegantno in skrbno izdelane podrobnosti ter vrhunska tehnologija, DS 5 je predstavil vse atribute današnjih in prihodnjih vozil DS. S tem je znamka vstopila v novo dobo. Eno leto zatem pa že vsi modeli iz prodajnega programa, novi DS 3, novi DS 3 CABRIO, DS 4, DS 4 CROSSBACK in DS 5 v sebi nosijo genetski zapis znamke DS, za katerega so značilni:
Na prihodnjem Ženevskem salonu se bodo lahko obiskovalci sprehodili skozi strokovno delavnico usnjarskih mojstrov iz oblikovalskega studia znamke, si ogledali steno za individualizacijo podobe novih DS 3 ali pa bodo lahko preizkusili storitve za vzpostavitev povezave, kot na primer Mirror Screen ali pa DS CONNECT NAV, 3D navigacijo z internetno povezavo.
DS E-TENSE, SVETOVNA PREMIERA EDISTVENEGA, NAVDUŠUJOČEGA IN ZMOGLJIVEGA VOZILA ZA POVSEM REALISTIČNO PRIHODNOST
Avtomobil je plod obrtniškega znanja na ravni največjih francoskih prestižnih oblikovalskih hiš v kombinaciji z uporabo digitalnih orodij. Edinstven je po svojem zunanjem oblikovanju in občutjih v vožnji, ki jih ponuja: v njem se prepletajo prestiž, visoke tehnologije in izjemne zmogljivosti. Ta avantgardna kreacija je tehnološka in slogovna vizija tržne znamke, ki tlakuje pot v prihodnost, zato je opremljena z zmogljivim električnim pogonskim sklopom.
SVETOVNA PREMIERA NOVEGA DS 3 IN NOVEGA DS 3 CABRIO PERFORMANCE
Kot je bilo najavljeno pred nekaj tedni, bosta novi DS 3 in novi DS 3 CABRIO na voljo v izjemno zmogljivi izvedenki: DS 3 PERFORMANCE, ki je na razpolago tako pri limuzinskem modelu kot pri kabrioletu. Povsem drugačna in dinamična vozila, ki združujejo učinkovitost in udobje ter enostavno vožnjo in intenzivne užitke. Njuna svetovna premiera se bo odvijala na naslednjem Ženevskem salonu, na prodaj pa bosta od aprila 2016 dalje.
DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES, PRESTIŽ IN ZMOGLJIVOST V 39 PRIMERKIH
DS bo na Ženevskem mednarodnem avtomobilskem salonu 2016 predstavil svojo najnovejšo omejeno in oštevilčeno serijo vozil. In ni naključje, da je bila najnovejša serija zasnovana v sodelovanju s francoskim izdelovalcem luksuznih ur: BRM Chronographes.  Srečne kupce pričakuje novi DS 3 PERFORMANCE z ekskluzivno končno obdelavo skupaj s posebno zapestno uro, ki je bila razvita posebej za to priložnost. Pri tem projektu sta se združili dve edinstveni blagovni znamki, ki vsaka na svojem področju poosebljata francoski prestiž in strokovno podkovano znanje, hkrati pa gojita isto strast do zmogljivosti in odličnosti na področju najmanjših podrobnosti.
Zgledujoč se po oddelku za avtomobilski šport znamke, DS PERFORMANCE, se DS 3 PERFORMANCE BRM CHRONOGRAPHES ponaša s prepoznavno in ekskluzivno stilsko zasnovo: barva strehe in ohišij zunanjih ogledal v svetleči črni barvi skupaj z mat barvo karoserije Gold Pearl, značilni barvi logotipa DS PERFORMANCE, celoto pa poudarja okrasna maska DS WINGS v sivi barvi Hématite.
V notranjosti je bila vsaka najmanjša podrobnost deležna posebne pozornosti: obroba armaturne plošče v mat barvi Gold Pearl sovpada z barvo karoserije, paket notranjih dodatkov iz karbonskih vlaken ali oštevilčena aluminijasta ploščica …
39 srečnih kupcev bo prejelo oštevilčeni primerek zapestne ure “BRM V6 44 SA SQ DS 3 PERFORMANCE” z individualiziranimi dodatki v barvah omejene serije (barva kazalcev enaka kot barva karoserije, monogram DS na navijalnem gumbu, pašček z odprtinami in posebnimi okrasnimi šivi …).
DS VIRTUAL VISION, VIRTUALNA 3D-IZKUŠNJA ZA SPOZNAVANJE NOVEGA DS 3
Poleg tega, da si bo obiskovalec lahko na stojnici znamke DS ogledal dva razstavljena modela novega DS 3, bo lahko izkusil popolnoma novo izkušnjo DS Virtual Vision. Obiskovalec si bo lahko z očali HTC Vive in posebnim kontrolnikom na dinamičen, interaktiven in privlačen način ogledal zbirko raznih možnosti za individualizacijo podobe, ki so na voljo za to vozilo. Medtem ko bo lahko izbiral in kombiniral barve strehe ali karoserije oziroma razne vrste oblazinjenja, platišč in notranje dekorativne elemente, bo svojega novega DS 3 lahko oblikoval po meri in si vozilo ogledal, kot da bi dejansko stalo pred njim. Poleg tega se bo lahko sprehodil okoli njega, odprl ali zaprl prednja vrata ali pa virtualno sedel vanj. Popolnoma nova 3D virtualna izkušnja deluje v povezavi s tehnologijo “Virtual Garage”, ki jo je razvilo podjetje Dassault Systèmes in je premierno na svetu na voljo za znamko DS.Vidimo se 13. marca 2016 na Ženevskem salonu, kjer si boste lahko ogledali vse aktualnosti znamke DS.