November 16, 2015

4. november 2015: NOVI DS 4 in DS 4 CROSSBACK: JOËL DICKER V REKLAMNI KAMPANJI «THE DS WRITER»

4. november 2015: NOVI DS 4 in DS 4 CROSSBACK: JOËL DICKER V REKLAMNI KAMPANJI «THE DS WRITER»

Medtem kot sta novi DS 4 in DS 4 Crossback prispela v razstavne salone znamke, je DS AUTOMOBILES za lansiral reklamno kampanjo za svoji najnovejši kreaciji: "The DS Writer"*.

Reklamna kampanja, ki je bila pripravljena v sodelovanju z agencijo PUBLICIS La Maison, ponazarja avantgardni duh avtomobilske znamke s pomočjo njenega novega ambasadorja Joëla Dickerkja, avtorja knjižne uspešnice “Resnica o aferi Harry Quebert”, ki ima glavno vlogo v nadvse izvirni digitalni kreaciji. Slednja zajema pet epizod spletne serije in ekskluzivno novelo, ki jo je napisal Joël Dicker za DS in bo v tiskani obliki na voljo izključno za tiste, ki bodo opravili na testno vožnjo z novim DS 4 ali novim DS 4 Crossback, Če želite pridobiti dodatne informacije in doživeti nenavadno izkušnjo polno nepričakovanih dogodivščin, obiščite: www.nouvelleDS4.fr

Nekaj tednov po prvi predstavitvi na avtomobilskem salonu v Frankfurtu sta novi DS 4 in novi DS 4 Crossback odslej že na voljo v prodajnih mestih, poleg tega pa sta na ogled tudi v reklamni akciji “The DS Writer”, ki je bila danes lansirana v Franciji.
DS je za realizacijo te kampanje in kot ambasadorja novega DS 4 in novega DS 4 Crossback izbrala, Joëla Dickerja, avtorja knjižne uspešnice “Resnica o aferi Harry Quebert”. Pisatelj je ob boku novega DS 4 postal glavni igralec spletne serije z razburljivo vsebino.
Serijo tvori pet epizod, ki pripovedujejo zgodbo o Joëlu Dickerju, ki se ob zaskrbljenem pogledu na prazne strani odloči sesti za volan novega DS 4, da bi ponovno našel navdih. Potovanje, prežeto s pustolovščino, se začne v Parizu, od koder ga popelje do Črnega gozda v Nemčiji. Skozi epizode gledalec spremlja Joëla Dickerja tekom kreativnega postopka pisanja zgodbe.  Novi DS 4 ima v tem epskem popotovanju glavno vlogo, saj pisatelj izkoristi najnovejše inovacije vozila, kot je funkcija Apple CarPlayTM, ki mu med vožnjo omogoča povsem varno zapisovanje idej, ki mu pridejo na misel. Rezultat teh idej je novela “Izključno za insajderje”, ki jo je
Joël Dicker napisal ekskluzivno za znamko v sodelovanju z DS AUTOMOBILES. Posamezna poglavja novele si bo možno na spletu ogledati med predvajanjem posameznih epizod spletne serije, tiskana verzija pa na voljo izključno osebam, ki bodo opravile testno vožnjo z novim DS 4 ali DS 4 Crossback.
* The DS Writer = pisatelj DS