OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

PREVERITE INFORMACIJE

Z VAMI ČEPRAV NA DISTANCI Covid-19 Obvestilo kupcem

Spoštovani,

V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni mesto in servisna delavnica DS STORE ponovno odpira svoja vrata.
 
Za zanesljivo in skrbno prihodnosti ter zaščito in varnost naših strank in zaposlenih  ter skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi za namen preprečevanja možnosti širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2) smo sprejeli ustrezne ukrepe in za vas pripravili dodatne napotke.OBVESTILO PRODAJA NOVIH VOZIL DS

Sporočamo vam, da je, v skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji,  DS STORE LJUBLJANA odprt.
 

Ker še vedno dosledno sledimo navodilom in priporočilom Vlade RS ter NIJZ, bo za varnost strank in zaposlenih v salonih mogoč le z uporabo zaščitne maske in z ustreznim razkuževanjem rok.

Pri tem pa je potrebno tudi upoštevati kar nekaj priporočil:

  •     v salone vstopajte posamično in ne vstopajte, če ste bolni ali kažete znake okužbe
  •     ob vstopu v salon uporabite zaščitno masko, ali drugo zaščitno sredstvo, ki prekrije nos in usta
  •     upoštevajte varnostno razdaljo
  •     upoštevajte higieno kašlja, ne dotikajte se oči, nosu in ust
  •     ne rokujte seOBVESTILO SERVISA

 Prav tako, pa je skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije, odprta tudi servisna delavnica DS in obratuje v polni razpoložljivosti.

 
Pri tem še vedno sledimo priporočilom NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja servis ali popravilo.

 Stranke, ki bi tako potrebovale nujen servisni pregled svojega vozila zato prosimo, da dosledno upoštevajo naslednje:

  •     Za dan in uro obiska servisa se dogovorite v naprej in servis obiščite pravočasno.
  •     Vozilo sme pripeljati le oseba, ki se vede odgovorno, nima znakov okužbe z omenjenim virusom in ni imela kontaktov z ljudmi, ki imajo znake okužbe.
  •     Upoštevajte navodila servisnega svetovalca (odprete okno, ugasnete prezračevanje, se gibljete v dovoljenem območju itd.).
  •     Servisnega svetovalca ste dolžni opozoriti tudi v primeru, da se je v vozilu pripeljanem na servis, peljala okužena oseba v zadnjih sedmih dneh.Če v kateremkoli primeru potrebujete servisni poseg, vas vabimo, da se obrnete na DS STORE.

DS ASISTENCA

Stojimo vam ob strani

V primeru, ko našo storitev zares nujno potrebujete in primeru tehničnih težav, ki vam onemogočajo nadaljnjo vožnjo.

 

DS ASISTENCA

24UR NA DAN, 7 DNI V TEDNU

080 60 72

Klic iz tujine: +386(5) 639 57 50