September 5, 2014

Divine DS, esenca znamke DS

Divine DS, esenca znamke DS

Znamka DS je lansirala novo konceptno vozilo Divine DS, ki je pravi koncentrat njenega DNK-ja.

Konceptno vozilo Divine DS je kot simbol francoskega prestiža že na prvi pogled neustavljivo privlačen zaradi svojega mogočnega in karizmatičnega stila, prežetega s čutnostjo. Ekskluzivno sodelovanje z znanimi oblikovalskimi hišami, ki so vodilne na svojih področjih, kot sta Swarovski za kristalno steklo in Maison Lesage za vezenine, je privedlo do združitve strokovnega znanja in ustvarjalnosti, ki sta obrodila odličen končni izdelek brezhibne kakovosti. To potrjuje zmožnost znamke DS, da preoblikuje ustaljena merila in združuje različne svetove.

Divine DS je še nadgradil koncept personalizacije in uvaja inovativni koncept hipertipizacije, ki ponuja prilagodljiv notranji ambient. Armaturno ploščo in obloge vrat si lahko po želji priredite v zgolj 15 minutah. Na voljo so tri “obleke”:
– Ste razpoloženi za “Mâle”, “Parisienne Chic” ali “Fatale Punk”?

Divine DS obljublja povsem nove občutke v vožnji s razkošno notranjostjo, opremljeno z vrhunsko tehnologijo ter motorjem z 270 konjskimi močmi, ki zagotavlja dinamičen temperament in obenem spoštuje okolje, saj emisije CO2 znašajo le 145 g/km.

Divine DS je odlična kombinacija tehnološke odličnosti in avantgardnega dizajna.