September 20, 2018

DS 3 CROSSBACK: IKONA VISOKOTEHNOLOŠKEGA STILA

DS 3 CROSSBACK: IKONA VISOKOTEHNOLOŠKEGA STILA

Eleganten in privlačen DS 3 CROSSBACK bo kot dinamičen in hkrati stilsko dovršen SUV znal očarati kupce, ki stremijo za najnovejšimi tehnološkimi rešitvami.

DS 3 CROSSBACK je vozilo s prepoznavno stilsko zasnovo in izjemnimi razsežnostmi, ki kot izvedenka E-TENSE na 100 % električni pogon podira meje nemogočega. Povsem nova tehnološko napredna konstrukcijska osnova mu odpira vrata do novih obzorij tako na področju tehnologije kot stila. DS 3 CROSSBACK je tako mestni avto kot tudi avtomobil za dolge razdalje, ki se ne drži nobenih ustaljenih pravil, temveč se ponaša s spektakularnimi tehnologijami: žarometi DS MATRIX LED VISION, prilegajoče se vratne kljuke s samodejno sprožitvijo, popolnoma digitalizirano voznikovo mesto, … Te avantgardne funkcije gredo z roko v roki z bogato paleto opreme za varnost, s sistemi za pomoč pri vožnji (kot na primer sistem za samodejno vožnjo 2. stopnje), z udobnim in umerjenim ambientom ter zvočno izolacijo brez primere.

 

Eleganten in privlačen DS 3 CROSSBACK bo kot dinamičen in hkrati stilsko dovršen SUV znal očarati kupce, ki stremijo za najnovejšimi tehnološkimi rešitvami.

 

DS 3 CROSSBACK je idealen predstavnik druge generacije vozil DS z vodilnim položajem na tehnološkem področju in edinstveno prefinjenostjo. Z modelom DS 3 CROSSBACK bo DS Automobiles začel pisati novo poglavje svoje zgodovine: to je poglavje o elektrifikaciji. Kot izvedenka E-TENSE je DS 3 CROSSBACK na voljo s 100 % električnim pogonom, ki pa nima niti enega samega negativnega vpliva na stila in zmogljivost.

Yves Bonnefont, generalni direktor DS Automobiles

 

 

“DS 3 CROSSBACK ponuja edinstvene avtomobilske izkušnje po zgledu izjemnih zmogljivosti modela DS 7 CROSSBACK. Izpolnjuje čisto vse potrebne kriterije za pritegnitev in ohranitev zahtevnih kupcev, ki funkcij niso pripravljeni zamenjati za velikost in kompaktnost. Ljubitelji estetike bodo očarani nad njegovim izklesanim dizajnom, kreativno zasnovo njegove notranjosti in skrbno izdelanimi še tako majhnimi podrobnostmi. Avantgardne tehnologije pa bodo strankam omogočile izkusiti vozniška doživetja prežeta z udobjem, dobrim počutjem, brezskrbnostjo in užitki, in to na vseh vrstah poti in pri vseh vrstah rabe, ne glede na to, ali so se odločile za motor z notranjim zgorevanjem ali za 100 % električni pogon. DS 3 CROSSBACK je koncentrat znamke DS: prefinjenost in tehnologija v kompaktni karoseriji. Zaznamoval bo odločilno fazo v širitvi in rasti znamke DS Automobiles.

Eric Apode, direktor produktov DS Automobiles