May 27, 2014

DS 3 IN DS 3 CABRIO: Nove oblikovno prepoznavne luči še bolj privlačnega videza

DS 3 IN DS 3 CABRIO: Nove oblikovno prepoznavne luči še bolj privlačnega videza

DS 3 in DS 3 Cabrio sta pridobila nove ksenonske luči Full LED s tehnologijo Active City Brake in nove opcije za individualizacijo podobe.

DS 3 in DS 3 Cabrio spreobračata ustaljene vzorce in še jasneje izražata svojo osebnost z novim, edinstvenim in tehnološkim svetlobnim podpisom.

 

Prenovljen pogled spremljajo še druge izboljšave, kot je uvedba tehnologije Active City Brake, novi motorji po standardu Euro 6 oziroma novi postopki za individualizacijo podobe. DS 3 in DS 3 Cabrio sta sedaj še bolj neustavljiva kot kadarkoli prej.

DS 3 je kot prvi model linije DS spreobrnil stilske zapovedi. Zaradi svojega stila, dinamičnosti in možnosti za individualizacijo podobe je postal prava avtomobilska ikona. DS 3 in DS 3 Cabrio imata nove žaromete, ki prvi na svetu združujejo tehnologiji diod LED in ksenonskih luči ter nove kaskadne smerne kazalce.

Za DS 3 je tako mogoče naročiti povsem nove lasersko gravirane dekorativne elemente na armaturni plošči ter pikast sloj na zadnjem bočnem steklu. Dva inovativna postopka okraševanja z motivom, ki že na pogled namiguje na pariške korenine znamke DS.

Ta individualizacija, ki se imenuje Irrésistible Paris, spominja na pariško arhitekturo z uporabo dekoracij, ki asociirajo na značilne pariške spomenike, kot sta Eifflov stolp in slavolok zmage.

Poleg tega je za vozilo DS3 na voljo tudi nova biserno bela barva karoserije, ki se je pridružila dosedanjim barvnim odtenkom, na voljo pa je tudi novo oblazinjenje in 17-palčno aluminijasto platišče z diamantno končno dodelavo.