POJDI NA VSEBINO

UMETNOST DS

Podajte se v osrčje znamke DS Automobiles.

Ko se avantgardna tehnologija sreča s poezijo oblikovanja, ko se iz tekmovalnosti porodijo inovacije in ko se plemeniti materiali srečajo z vrhunsko strokovno izdelavo, avtomobil postane izdelek visoke mode.

 

Pred sedmimi leti si je DS Automobiles zadal izziv: obuditi strokovno znanje francoskih luksuznih avtomobilov.

 

Toda kako ustvariti blagovno znamko na trgu, ki je ne pričakuje?

 

To epsko zgodbo vam predstavlja dokumentarni film »Umetnost DS«.

1. EPIZODA: DEDIŠČINA
Oglejte si kakšen ogromen izziv, s sicer uspešnim izidom, si je zadala znamka DS Automobiles, od njenih začetkov do ponovnega rojstva. Leta 1955 se je porodil DS in skupaj z njim utelešenje francoske avtomobilske odličnosti. Drznost, tehnologija in udobje so zmagovalni koktajl avantgardnega duha, ki vedno znova definira filozofijo znamke. Danes ekipe inženirjev in oblikovalcev vlagajo svoje izjemno strokovno znanje in izkušnje, da nadaljujejo s pisanjem zgodovine in oblikovanjem avtomobila prihodnosti. 
2. EPIZODA: OBLIKOVNA ZASNOVA

Kako opredeliti znamko DS Automobiles? Kako njeno dediščino pretvoriti v kreacije? Kako premakniti meje oblikovanja, da bi ga ponesli na raven umetnosti?

Iz stila se porodi oblikovanje. In ko se avantgardna tehnologija sreča s poezijo oblikovanja, nastane francoska avtomobilska odličnost, ki jo uteleša DS.

Temeljni elementi oblikovanja znamke so avantgardni duh, razmerja, na pogled privlačna silhueta in prefinjena notranjost.

 
3. EPIZODA: STROKOVNO ZNANJE
Stilska zasnova zahteva posebno znanje in spretnost, ki smo ga podedovali od tradicionalnih rokodelskih mojstrov in ki ga danes pri znamki DS Automobiles na moderen način izražajo strastni moški in ženske. Naučili so se ukrotiti materiale in izpopolniti tehnologijo, da do potankosti obdelajo vsako podrobnost, vsak zaključni element, kot na primer slamnato intarzijo, biserne šive ali sedeže z dizajnom paščka zapestne ure... Avtomobil DS je preplet prefinjenosti, brezkompromisne kakovosti in izjemnega francoskega znanja. 
4. EPIZODA: TIŠINA

Brezkompromisna kakovost. To je eden od ciljev in ena bistvenih vrednot znamke DS Automobiles.

Avtomobil DS mora biti sposoben nizati številne kilometre in hkrati uporabniku omogočati brezskrbno vožnjo z visoko stopnjo udobja.

In pri tem ima pomembno vlogo zvočna izolacija kot izraz spokojnosti skozi neslišno zasnovo.

Vse to je del tistega, čemur pravimo »Izkušnje DS«. Inovativne in visoko razredne vozniške izkušnje. Oglejte si prefinjene tehnike in natančnost, ki so potrebni za zagotovitev odličnosti.

 
5. EPIZODA: ZMOGLJIVOST

Tekmovalni šport je obrodil avtomobilske inovacije. Za znamko, ki stremi po drznih podvigih in si prizadeva izdelati avtomobil prihodnosti, je energetski prehod povsem samoumeven.

 

Enako velja tudi za Formulo E, ki je prek ekipe DS TECHEETAH postala znamki za vzor.

 

DS je ponosen na znanje in izkušnje, ki jih pridobiva v moto športu električnih vozil. Pri tem si vedno prizadeva tehnologije, ki jih je navdahnil avtomobilski šport, prenesti v izjemne modele vozil.

 

Kdor zna brezhibno prenesti znanje iz Formule E na serijske avtomobile, ima pravi avantgardni duh!

 
6. EPIZODA: INOVATIVNOST

Ali je današnje vozilo lahko brez tehnologije?

 

Inovativnost je eden od razlogov za obstoj znamke DS Automobiles. Vozniku želimo omogočiti edinstvene in pristne izkušnje. Mu privoščiti oblikovno zasnovo, ki je sinonim za naravnost, preprostost in spokojnost.

 

Izjemne materiale, ki izžarevajo odtis prihodnosti. Intuitiven stik z napravo.

 

In zakaj ne bi jutri ustvarili ultrazvočne tehnologije?

 

Inovativnost znamke DS Automobiles je odraz francoske odličnosti.

 

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Dediščina

Leta 2014 je bila po navdihu modela DS iz leta 1955 ustanovljena znamka DS Automobiles, je postala simbol drznosti in inovativnosti.

Strokovno podkovano znanje

DS Automobiles se obkroža s strastnimi ženskami in moškimi, ki zagotavljajo resnično edinstveno francosko znanje in izkušnje.