February 23, 2021

NOV DS STORE S PRIDIHOM PARIŠKEGA BUTIKA

Doživetje za vse čute in čutila

NOV DS STORE S PRIDIHOM PARIŠKEGA BUTIKA

Kaj naredi dobro izkušnjo odlično? Podrobnosti. Veliko njih.

Zato smo jim posvetili ogromno časa. Z veseljem vam predstavljamo nov razstavni prostor DS STORE, poln skrbno izbranih podrobnosti za ljudi z izbranim okusom.

Gre za prvi prestižni razstavni prostor znamke DS AUTOMOBILES v Sloveniji, posvečen svetu elegance, razkošja in prefinjenosti. Skrbna izbira finih izdelkov prepriča v ekskluzivnem ambientu.

Na vsakem koraku boste deležni bistva znamke: doživetje za vse čute in čutila.

DS Store LJ - feb 2021 - Foto Ziga Intihar-136

Vrhunsko pariško okolje  DS STORE čaka na vas na Baragovi 7 v Ljubljani v povsem novem prodajnem prostoru, ki s svojim razkošnim okoljem pozdravlja vse obiskovalce, da si ogledajo in izkusijo novo paleto vozil DS ter kupcem novih ali rabljenih avtomobilov ponuja posebno okolje za raziskovanje, izkušnje, odločitev in nakup naslednjega avtomobila DS.

DS Store Ljubljana - Foto Ziga Intihar-512

DS STORE LJUBLJANA je bil dovršen z veliko pozornosti do podrobnosti in je čudovito okolje za uživanje v nakupovalni izkušnji, ob pomoči prodajnih svetovalcev DS, ki vam z individualno vodenim ogledom nudijo še bolj poglobljeno izkušnjo in doživetje znamke DS.

DS STORE LJUBLJANA je prvi in edini prodajni prostor DS na tem območju (v Sloveniji).

V razstavnem salonu so na ogled štirje avtomobili DS, ki s svojo razporeditvijo dopolnjujejo ambient DS STORE. Tu se lahko stranke udobno namestijo na usnjenih sedežnih garniturah in v popolnoma klimatiziranem okolju, rahlo odišavljenem z ekskluzivnim vonjem ambienta DS, pokramljajo ob kavi s prodajnim svetovalcem DS ali si samostojno ogledajo razstavni prostor ter odpeljejo na testno vožnjo z enim od modelov DS: DS 7 CROSSBACK, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, DS 3 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

V letu pa se bosta paleti vozila pridružila še DS 9, nova prestižna limuzina ter DS 4, tehnološko okrepljena kompaktna in bolj športna limuzina.

DS4

DS AUTOMOBILES je premijsko postavljena, drzna, inovativna in ekološko orientirana avtomobilska znamka z ambicijami, da bo verodostojna premijska alternativa bolj običajnim konkurentom. Vsi modeli so na voljo s termičnimi motorji (bencinskim ali dizelskim pogonom)  ter kot izvedenke E-TENSE (100 % električno vozilo ali bencinski PHEV – priključno hibridno vozilo).

DS Store LJ - feb 2021 - Foto Ziga Intihar-168

DS STORE LJUBLJANA  lahko obiščete na naslovu Baragova 7, 1000 Ljubljana ali se za obisk naročite po telefonu : 01 5883257

 V času dni odprtih vrat vam ob nakupu vozil DS 3 CROSSBACK in DS 7 CROSSBACK predstavljamo  edinstveno ponudbo :

Za poti brez najmanjših skrbi, vam podarjamo 1.000 € goriva* ter 5 letno vzdrževanje**

Več informacij o ponudbi preverite v DS STORE LJUBLJANA.