June 8, 2016

NOVI DS 3 GIVENCHY LE MAKEUP: SNIDENJE DVEH IKONSKIH ZNAMK

NOVI DS 3 GIVENCHY LE MAKEUP: SNIDENJE DVEH IKONSKIH ZNAMK

"Izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo v maju!" DS Automobiles in GIVENCHY Le MakeUp sta združila svoje strokovno podkovano znanje in zasnovala ekskluzivno izvedenko novega DS 3 tako v limuzinski kot tudi kabriolet različici.

Omejena serija je bila zasnovana za potešitev potreb aktivnih žensk, ki avtomobil pogosto uporabljajo kot zasebni prostor za ličenje, preden poprimejo za volan. Novi DS 3 GIVENCHY Le MakeUp, ki se ponaša s povsem novo zunanjostjo in elegantno opremo, je dobavljen skupaj z izdelki GIVENCHY in izpostavi žarek na obrazu svojih potnic po zaslugi inovativnega sistema za osvetlitev notranjosti. Od junija 2016 dalje bo širom celega sveta na prodaj 1400 primerkov te serije. Širši javnost pa bo kreacija na ogled od 10. maja do 7. junija v salonu DS WORLD PARIS, v okviru razstave o ikonskih izdelkih in virih navdiha serije ličil GIVENCHY. Pravo popotovanje skozi prestiž in eleganco po francosko …
Nekaj tednov po lansiranju novih DS 3 znamka DS s ponosom predstavlja omejeno serijo vozil, ki je bila zasnovana v sodelovanju z modno hišo GIVENCHY Le MakeUp. Novi DS 3 GIVENCHY Le MakeUp je plod samoumevnega sodelovanja dveh hiš, ki vsakodnevno s strastjo razvijata svoje izdelke in stremita za podrobnostmi. Novi DS 3 GIVENCHY Le MakeUp, poosebljenje strokovnega znanja dveh velikih hiš.
Od junija 2016 dalje bo lahko 1400 novih vozil DS 3 GIVENCHY Le MakeUp, v limuzinski in kabriolet izvedenki, zapeljalo na ceste širom sveta, kjer bodo s ponosom zastopali barve strokovno podkovanega francoskega znanja. “Novi DS 3 GIVENCHY Le MakeUp je koncentrat ekspertnega znanja, ki sta ga dve znani hiši združili v eno samo kreacijo. Podjetje Givenchy je poosebljenje uglednega, modernega in kreativnega prestiža, ki ravno tako kot mi zelo skrbno izbira materiale, teksturo in barve. To je skratka znamka, s katero si delimo veliko skupnih lastnosti in podobnih vrednot,” je izjavil Thierry Metroz, direktor oblikovanja znamke DS. “Po mojem mnenju bo to vozilo naredilo ženske še lepše … Prvič zato, ker bodo za volanom novega DS 3, vozila, ki za seboj že pušča velik pečat, drugič bodo lepše zaradi barv in izraza na njihovem obrazu in pa nenazadnje zaradi dinamičnosti njihovega nasmeha,” je izjavil Nicolas Degennes, umetniški direktor ličil in barv modne hiše Givenchy.
Ikonsko vozilo za edinstvene stranke.
To so vozila za stranke, ki stremijo po osebnem izražanju in ki se odločijo biti modeli DS. Novi DS 3 GIVENCHY Le MakeUp sledi vsem pravilom: od zunanjih površin do potniškega prostora, vsaka najmanjša podrobnost je bila skrbno zasnovana, tako da je ta model postal zares nekaj edinstvenega.
Karoserija je odeta v teksturirano biserno belo barvo, poimenovano bela Opalin. Streha vozila je v prepoznavni barvi Whisper s kontrastnim barvnim odtenkom, ki je povzeta tudi na ohišjih zunanjih ogledal in srednjih kolesnih pokrovčkih. Izvedenka Cabrio je pridobila strešna loka Whisper in črno platneno streho. Logotip GIVENCHY Le MakeUp iz aluminija pa elegantno krasi stebričke vrat.
V notranjosti najdemo skrbno dodelane podrobnosti: obroba armaturne plošče v anodizirani rožnati barvi kar razsvetli potniški prostor, medtem ko se v sredinskem naslonu za roke nahaja posebno odlagalno mesto za komplet ličil GIVENCHY Le MakeUp, ki vsebuje maskaro Noir Couture, puder v kamnu Prisme Visage in šminko Le Rouge. Komplet dopolnjuje še lak za nohte Whisper, ki je bil razvit posebej za to priložnost. Logotip omejene serije pa krasi tudi preproge.
V notranjosti naslona za roke s podpisom GIVENCHY Le MakeUp je povzeta anodizirana rožnata barva z armaturne plošče. Pomemben detajl, ki poudari skladnost celote. Zgornji del naslona za roke je prekrit z napa usnjem v črni barvi Basalte, na katerem so lasersko vgravirane štiri stilizirane črke G, simbol modne hiše GIVENCHY. Celoto zaokroža osvetlitev dveh ogledal v senčniku z diodami LED, ki osvetlijo obraz potnikov na prednjih sedežih. Sistem osvetlitve je bil razvit ekskluzivno za to omejeno serijo.