February 19, 2015

NOVI DS 5: UTELEŠENJE ZNAMKE DS

NOVI DS 5: UTELEŠENJE ZNAMKE DS

Svetovna premiera na ženevskem avtomobilskem salonu 2015

Avantgardni stil, dinamično obnašanje vozila na cesti, elegantno in skrbno izdelane podrobnosti ter vrhunska tehnologija, novi DS 5 vsebuje vse atribute današnjih in prihodnjih vozil DS. Admiralska ladja znamke DS pooseblja identiteto blagovne znamke ter se ponaša z novim prednjim delom in drugimi nadgradnjami, značilnimi za DS!

Od vertikalno umeščene in izklesane okrasne maske z logotipom DS na sredini do ksenonskih žarometov Full LED, pa od zaslona na dotik zadnje generacije do zmogljivih motorjev, … Vse to so številne novosti, s katerimi se lahko pohvali novi DS 5 poleg mnogih drugih značilnosti, zaradi katerih je zaslovel, kot so izjemna oblika karoserije, nadstandardni zunanji in notranji dizajn (prefinjenost do najmanjše podrobnosti in voznikovo mesto, zasnovano kot pilotska kabina).

Od Evrope vse do Kitajske je DS 5 zaznamoval nazore vsakega izmed nas. Novi DS 5 postavlja merila še višje s prenovljenim prednjim delom, avantgardnim stilom, elegantno in skrbno izdelanimi podrobnostmi, dinamično in brezskrbno lego na cesti,  obnašanjem vozila na ravni znamke DS in vrhunsko tehnologijo v prid dizajnu in storitvam. Skratka, vozilo z magnetno privlačnostjo!

«Novi DS 5 je več kot zgolj novo vozilo. To je DS, s katerim bo lansirana celotna identiteta naše znamke. 60 let po prvotnem modelu DS novi DS 5 nosi v sebi celoten genetski zapis vozila DS, predvsem pa nam bo omogočil izpolniti naš cilj: ponovno se zavihteti med francoske znamke višjega razreda!” Yves Bonnefont, generalni direktor znamke DS