DS POPRODAJNE PROMOCIJE

Za odlično zimsko formo pod drobnogled strokovnjaka DS

DS POPRODAJNE PROMOCIJE

DS želi poskrbeti za vaše dobro in brezskrbno počutje ter vam omogočiti, da ponovno odkrijete užitek v vožnji, zato obljublja, da vas bo varoval, vam zagotavljal nemoteno mobilnost in seveda, da vam bo olajšal vzdrževanje vašega vozila, da vam bo čim dlje služilo.

JE VAŠ DS PRIPRAVLJEN NA ZIMO?

 

Preden nam zima pokaže svoje ostre zobe, preverite tudi stanje vašega vozila. Zapeljite v pooblaščeni servis DS STORE, kjer bodo strokovnjaki poskrbeli za top formo vašega vozila DS. Za vas smo namreč pripravili  ZIMSKI KONTROLNI PREGLED pregled 20 vitalnih točk* vašega vozila že za 9,99 €.

Vsem skrbnim voznikom, ki boste opravili  kontrolni pregled, vam ob naslednjem rednem servisu podarimo motorno olje** ter nudimo 15% popust na delo in material**.

 

1_DSSERVIS_PREGLED_3072X2048

DS strokovnjaki vam bodo med drugim pregledali:

  • stanje akumulatorja in priložili elektronski izpis stanja,
  • delovanje brisalnikov in pralne naprave,
  • svetlobne in zvočne signale,
  • obrabljenost pnevmatik in tlak v njih,
  • stanje karoserije in stekel,
  • stanje zavor, ploščic in diskov,
  • nivo tekočin (za pranje stekel, hladilna, zavorna, motorno in servo olje),
  • vzmetenje, …

*Vizualni pregledi niso nadomestilo so redni servisni pregled in ne vplivajo na nevidne napake.

IMATE DOVOLJ ENERGIJE ?

Ima vaše vozilo še dovolj moči za zahtevnejše jesensko-zimske vozne razmere? Ne varčujte z energijo, ko gre za varnost na cesti!  Za nov zagon obiščite pooblaščeni servis DS STORE  in napolnite baterije! Nudimo vam 40% popusta na izbrane akumulatorje.

2_AKUMULATOR_1792X634

**Ob opravljenem pregledu 20 vitalnih točk vozila vam namreč podarimo kupon za motorje olje ter kupon 15% popust na storitve in material pri opravljenem rednem servisu (kupon prejmete v pooblaščenem servisu DS STORE na Baragovi 9 v Ljubljani.

Ponudba velja do 31. 12. 2020 v pooblaščenem servisu DS STORE LJUBLJANA. Ponudba velja za fizične osebe. Cena vsebuje 22 % DDV. DS si pridržuje pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slika je simbolična.