GARANCIJA DS

GARANCIJA DS

Garancija DS

Pogodbena garancija:

 

Nova vozila znamke DS imajo dvoletno garancijo (24 mesecev) brez omejitve števila kilometrov na vse tovarniške napake, razen morebitnih drugačnih določil, s katerimi ste bili seznanjeni, garancija pa začne veljati z dnevom predaje vozila.
Ta datum je zapisan na garancijskem listu v servisni knjižici, ki ste jo prejeli skupaj z vozilom. Pogodbena garancija krije brezplačno popravilo ali zamenjavo delov, ki jih proizvajalec ali njegov zastopnik priznata kot okvarjene, in potrebno delavniško delo za popravilo vozila.

 

Garancija za barvo:

Poleg pogodbene garancije za vaše vozilo DS jamči za vse napake v barvi in laku originalne karoserije od datuma predaje, navedenega na garancijskem listu v servisni knjižici, za:
•2 leti, ko gre za osebni avtomobil.

Garancija na barvo krije retuširanje barve ali laka v celoti ali delno, ko je to potrebno zaradi popravila napake, ki jo ugotovi proizvajalec ali njegov zastopnik.

Garancija proti prerjavenju:

DS jamči proti prerjavenju karoserije vašega vozila (korozija od znotraj navzven) od datuma predaje, navedenega na garancijskem listu v servisni knjižici, za:
• 12 let, ko gre za osebni avtomobil.
Garancija proti prerjavenju krije popravilo ali zamenjavo elementov, na katerih je prišlo do prerjavenja zaradi korozije in jih proizvajalec ali njegov zastopnik priznata kot prizadete.

Garancija za vzdrževanje in nadomestne dele:

Izven pogodbene garancije imajo originalni nadomestni deli, sklopi in dodatna oprema DS, ki so naprodaj in jih uporabljajo člani mreže  DS ter so namenjeni vgradnji v vozila DS, garancijo za nadomestne dele, ki krije vse napake na delih, sklopih in dodatni opremi, ustrezno ugotovljene na pobudo stranke.

 

Pomembno:
Vse koristne informacije se nahajajo v servisni knjižici, ki so vam jo izročili ob predaji vašega vozila.