VZDRŽEVANJE IN SERVISIRANJE

VZDRŽEVANJE IN SERVISIRANJE

Hitra karoserijska popravila DS

vehicle_bodySo na karoseriji vašega vozila vidne manjše udrtine ali rahle praske?

Za odpravljanje posledic malih pripetljajev iz vsakdanjega življenja in za povrnitev prvotnega sijaja vozilu vam DS nudi paleto ugodnih paketnih storitev za karoserijo. Vaš avtomobil bo ostal tako lep, kot prvi dan.

 

Popravilo vetrobranskega stekla DS

windscreen-repair-dsDa se boste vozili udobno in varno, naši strokovnjaki popravijo vse poškodbe in vam vozilo vrnejo z brezhibnim in popolnoma prozornim vetrobranskim steklom.

Poškodba od udarca na neugodnem mestu vam lahko ovira preglednost in ogrozi trdnost celotnega vetrobranskega stekla, ki bi lahko počilo ob najmanjšem sunku. Naši tehniki popravijo poškodbo od udarca s posebej prilagojeno smolo. Ko vetrobransko steklo še spolirajo, je kot novo in popolnoma trdno.

Popravilo vetrobranskega stekla pride v poštev pri eni ali dveh poškodbah, če poškodbi nista večji od kovanca za dva evra in nista v voznikovem vidnem polju.

Kontrolni pregled klimatske naprave

air-conditioning-dsKlimatsko napravo različno uporabljate glede na letni čas. Zavoljo nemotenega udobja in optimalne varnosti je ta sistem obvezno treba redno vzdrževati.

Naši tehniki izdelajo popis stanja vašega sistema klimatske naprave v 8 specifičnih kontrolnih točkah za optimalno delovanje, pravilno čiščenje zraka in brezhibno sušenje zastekljenih površin.

Kontrolni pregled klimatske naprave vam bo na poti zagotovil udobje in odlično vidljivost.

Servisni pregled pred tehničnim pregledom

Vas čaka obvezni tehnični pregled vašega vozila? Naši tehniki bodo opravili servisni pregled pred tehničnim pregledom, ne glede na znamko vašega vozila.

Naši strokovnjaki preverijo vaše vozilo po vseh točkah in vas opozorijo na morebitna popravila, ki bi jih bilo treba opraviti. Če želite, lahko te posege opravimo v naših delavnicah, nato pa odpeljemo vaše vozilo v pooblaščen center. Ne bo vam več treba skrbeti glede zahtev tehničnega pregleda, obenem pa si boste tudi prihranili stroške morebitnega ponovnega opravljanja tega pregleda.

Dobro je vedeti: prvi tehnični pregled vozila je obvezno treba opraviti v šestih mesecih pred četrto obletnico njegove prve registracije. Naslednji tehnični pregledi se opravljajo na dve leti.