IZLOŽBA ZNAMKE

IZLOŽBA ZNAMKE

DS WORLD so edinstveni in kultni saloni, ki se povečinoma nahajajo v velikih mestih in so kot vodilna trgovina znamke v celoti posvečeni znamki DS. Saloni DS World so prodajno mesto in izložba znamke, kjer boste deležni edinstvenih izkušenj, zlasti med ogledom razstav, ki v sodelovanju s prestižnimi partnerji odražajo vrednote znamke.
Trenutno sta na svetu dva taka salona, eden v Evropi in drugi na Kitajskem:
> DS World Paris, 33, rue François 1er , 75 008 Paris
>DS World Shanghai, 759 Nanjing Road West, Shanghai.

DS World Paris

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-faire

Sad pariške prefinjenost, saga DS, piše novo stran svoje zgodovine le dva koraka od Elizejskih poljan. Avtomobilska znamka DS, ki prihaja iz samega osrčja Pariza, črpa navdih iz strokovnega znanja vrhunskih mojstrov s področja prestiža. S svojim izjemnim stilom in prefinjeno končno obdelavo tvori ponudbo odličnosti. Za čim boljšo promocijo svojih izdelkov so prodajna mesta DS zasnovana v skladu s stilskimi zapovedmi butikov prestižnih izdelkov: miren ambient, posebej izpostavljeni izdelki in materiali, dovršena kakovost storitev. Posebno pozornost posvečamo dobremu počutju naših strank.

Za pročeljem v slogu Art Déco, v treh nadstropjih, ta v Evropi ekskluziven kraj uveljavlja svoj svet, ki se navdihuje pri razkošju na francoski način. DS World Paris je zaznamovan z dediščino legendarnega modela Citroën DS iz leta 1955, ki je bil vse od svoje predstavitve v Veliki Palači do konca proizvodnje pod Eiffelovim stolpom Parižan po srcu. DS World Paris je tudi:
• prodajno mesto v pravem pomenu besede za vse aktualne modele znamke DS,

• umetniška in kulturna srečanja v ritmu tedna mode Fashion Week ali Fiac,
• možnost najema starih DS za razne dogodke,
• popolnoma nove storitve, kot je dostava na dom, ali pa “formula jokey” za vzdrževanje in servisiranje vozila.

Vse informacije o salonu DS WORLD PARIS so vam na voljo na spletni strani www.dsworld.paris

Praktične informacije:
DS World Paris
33, rue François 1er
75008 PARIS

Delovni čas
Od ponedeljka do sobote: od 10 h do 19 h
Tel.: (+33)0153573308

DS World SHANGHAI

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai

Svetovna premiera. DS World Shanghai, ki je bil odprt marca 2013, je inovativen prostor v celoti posvečen svetu znamke DS.

Avtomobilska znamka DS, ki prihaja iz samega osrčja Pariza, črpa navdih iz strokovnega znanja vrhunskih mojstrov s področja prestiža. S svojim izjemnim stilom in prefinjeno končno obdelavo tvori ponudbo odličnosti. Za čim boljšo promocijo svojih izdelkov so prodajna mesta DS zasnovana v skladu s stilskimi zapovedmi butikov prestižnih izdelkov: miren ambient, posebej izpostavljeni izdelki in materiali, dovršena kakovost storitev. Posebno pozornost posvečamo dobremu počutju naših strank.

Prefinjenost, individualizacija in obrtniško znanje na francoski način so ključne besede te znamkine skrinjice v Aziji. S svojo arhitekturo se DS World Shanghai harmonično ujema s prestižno ulico Nanjing Road, ki si jo je izbral za svoje bivališče. DS World Shanghai pa je tudi utelešenje močne volje: ustvariti znamko DS v pravem pomenu besede na Kitajskem, kjer bo nastalo več kot 70 salonov DS Store.

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-store

V salonu DS World Shanghai, ki svoj navdih črpa iz francoske prefinjenosti, so razstavljeni:
• konceptna vozila, znanilci prihodnjih modelov,
• originalna vozila DS kot simbol dediščine DS,
• najsodobnejša tehnologija,
• francosko strokovno znanje in prefinjena izdelava v usnjarski delavnici,
• butik promocijskih izdelkov, prava skrinja zakladov.

Vse informacije so vam na voljo na spletni strani http://www.ds.com.cn/en/highlight/dsworld
Praktične informacije:
DS WORLD SHANGHAI
759 Nanjing Road West, Shanghai