SREČANJE Z ZNAMKO DS

SREČANJE Z ZNAMKO DS

DS STORES

Vstopite v svet znamke DS v naših prodajnih mestih DS Stores in salonih DS Salons. Naša prodajna mesta so v celoti posvečena našim strankam in s svojo zasnovo poskrbijo za edinstvene izkušnje. Da bi mu uspelo prek svoje mreže utrditi konsistentnost znamke, je DS definiral svoje zapovedi. Oznaka DS je obvezen sestavni element arhitekturnega koncepta, ki nakazuje na svet mode, francosko strokovno znanje in prefinjenost. Totemi z znakom znamke so pravi manifest vrednot odličnosti in kakovosti, okoli katerih je strukturiran prostor v naših prodajnih mestih.

Naši modeli DS so na prodaj v naših prodajnih mestih DS Stores in v salonih DS Salons naših partnerskih podjetjih znotraj Citroënove mreže.
DS STORE (najmanj 250 m²) je prodajno mesto, ki je v celoti posvečeno znamki. Značilnosti:

> fasada s črnimi fasadnimi ploščami,
> steber z vgravirano oznako, logotipom DS in obrobo v škrlatni barvi. Na njem je napis “DS STORE”,
> poseben vhod,
> poseben prostor za predajo vozil,
> parkirna mesta rezervirana za stranke DS.

Arhitekturne linije so čiste in preproste, stavba nosi statusni simbol. Prodajno mesto DS STORE je zasnovano kot zakladnica oziroma oder za ovekovečenje dizajna naših vozil.

DS Salon

SALON DS (najmanj 125 m²) je razstavni prostor znamke DS znotraj Citroënove koncesije. Značilnosti:

> Steber brez vgravirane oznake in z logotipom DS. Na njem je napis “SALON DS”.
> parkirna mesta rezervirana za stranke DS.

SALON DS nudi strankam kakovostne storitve in podobne izkušnje kot jih ponuja DS STORE.»

 

Distributer DS

Distributer DS ali partner DS so prodajna mesta, v katerih so na voljo modeli vozil DS in Citroën. Vozila DS in Citroën so predstavljena na ločenih območjih razstavnega prostora, ki pa se po arhitekturni zasnovi medsebojno ne razlikujejo. Na prednjih zunanjih površinah prodajnega mesta so nameščene izključno signalizacijske oznake znamke Citroën.