ELEKTRIČNA TEHNOLOGIJA S PODPISOM DS

ELEKTRIČNA TEHNOLOGIJA S PODPISOM DS

S pogumom in željo po inovativnosti delamo na razvoju popolnoma električnih avtomobilov.

S pogumom in željo po inovativnosti delamo na razvoju popolnoma električnih avtomobilov.  V letu 2012 smo dosegli pomemben preboj z DS 5 Hybrid 4×4, ki povezuje hibridno pogonsko moč in dizelsko HDi tehnologijo. Od leta 2014 sodelujemo tudi pri Formuli E, prvem svetovnem dirkaškem prvenstvu električnih bolidov (enosedežnikov). To je priložnost, da naši inženirji premaknejo meje s to tehnologijo prihodnosti. Kupé DS E-TENSE GT, z dvema popolnoma električnima motorjema, je rezultat tega testiranja.

Ponosni smo na strokovno znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili, in želimo, da boste v največji meri deležni plodov naših raziskav. Le-ti se bodo izkazali z lansiranjem našil električnih modelov, kot je poznanih pod “E-Tense” in začenši z  DS 7 CROSSBACK E-Tense 4×4, prvi električnih hybrid pri znamki.

VEČ O DS E-TENSE   

 

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4

visuel access ds 7 4x4Po 10-letnih raziskavah vam s ponosom predstavljamo električni hybrid  DS 7 CROSSBACK E-Tense, ki bo na nekaterih tržiščih na voljo spomladi 2019 (*v Sloveniji model ni na voljo).

Ta avto napoveduje prihodnost blagovne znamke, ki se je zavezala, da vsako leto uvede nov hibridni ali popolnoma električni model. Vendar DS AUTOMOBILES še ni zaključil s presenečenji.

DS E-TENSE

Avant-garden dizajn in tehnologija

compo access ds e-tenseZahvaljujoč združeni moči svojih dveh električnih motorjev, ki razvijajo 402 KM na zadnjih kolesih, DS E-Tense združuje zmogljivost in spoštovanje okolja. Z litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja domet do 310 km, vam DS E-TENSE omogoča največjo hitrost do 250 km / h (na zaprti progi) z znatno zmanjšanimi emisijami CO₂.

ODKRITJE TUDI DS X E-TENSE