POVEZLJIVO VOZILO

POVEZLJIVO VOZILO

NOVI LUKSUZ. DA SI BOSTE VZELI ČAS ZASE.

Čas je naveč vreden takrat, ko ga nimate dovolj. Pri DS smo razvili sisteme, s katerimi bo vaše življenje bolje enostavno in boste tao bolje ceniki trenutke, ki jih preživite za volanom.

 

 

Vsem, ki potrebujete internetno povezavo, ponujamo vozilo, ki ustreza vašim zahtevam po mobilnosti z naslednjimi sistemi:

3072x2048_slideshowt3.8402.255

• hitrejše menjanje prestav (40 % hitreje) po zaslugi nove strategije za krmiljenje motorja in menjalnika (tehnologija Quick Shift)
in zahvaljujoč vgradnji novega in zmogljivejšega računalnika,
• boljši izkoristek po zaslugi pretvornika s kompaktnejšim torusom in z izboljšanim filtriranjem, ki je omogočil znižanje delovnih vrtljajev motorja, in po zaslugi povečanja območja prestavnih razmerij, s čimer se je hkrati ohranilo zmogljivost pri speljevanju in znižalo število vrtljajev motorja pri najvišji hitrosti,
• nižji porabi goriva, ki jo je omogočilo zmanjšanje notranjega trenja samodejnega menjalnika (optimizacija lamel sklopke, krmiljenje pretoka oljne črpalke v odvisnosti od obremenitve motorja in oljna črpalka manjših dimenzij po zaslugi spremenjene zasnove hidravličnega razdelilnika).

 

Enota DS CONNECT BOX, ponudba inovativnih povezljivih storitev, ki so jih razvili kot odgovor na vaša pričakovanja z vidika varnosti, prihrankov časa, finančnih sredstev in udobja. Ta skupek povezljivih storitev s tehničnega vidika sloni na opremi, ki je vgrajena v vozilo. Na razpolago so štiri storitve:
– paket SOS & Assistance: samodejni klic v sili ali vzpostavitev neposredne povezave s klicnim centrom za pomoč v sili s preprostim pritiskom na tipko «SOS».
– paket Monitoring: virtualna servisna knjižica (samodejno spremljanje števila prevoženih kilometrov in opozorilo o predvidenih servisnih pregledih) in nasveti za eko vožnjo na podlagi tehničnih informacij, ki jih posreduje vozilo.
– paket Mapping: lokalizacija vozila (omogoča uporabniku na primer najti parkirno mesto) in posredovanje informacij prek e-pošte v primeru prihoda ali odhoda iz geografskega območja (s tem lahko na primer svojim bližnjim samodejno sporočimo, kdaj bomo prispeli na cilj).
– paket Tracking: v primeru kraje se geografski položaj vozila samodejno posreduje varuhom reda in miru.

 

DS CONNECT NAV:  Za krmilom prihranite čas in uživajte na poteh, s pomočjo Connect Nav Pack DS: prometne informacije, bencinske črpalke, parkiranje, vreme in lokalne znamenitosti (držav, v katerih so te storitve na voljo, so navedene v splošnih pogojih uporabe).

  • DS Connect Nav vključuje informacij v realnem času o stanju na cestah: načrtuje optimalno pot do cilja, ob upoštevanju pogojev, prometnih in vremenskih.
  • DS Connect Nav prikazuje ceno goriva bencinskih servisov, ki se na vaši poti ponujajo: preprosto izberite tistega, ki ga želite in se pustite voditi do cilja.
  • DS Connect Nav vam sporoči vremensko stanje na poti, z  5-dnevno napovedjo. Tako so cestni pogoji vnaprej predvideni in ste med vožnjo mirni.
  • DS Connect Nav vas vodi do parkirišča po vaši izbiri. Sporoči vam ceno in število razpoložljivih mest, če so te informacije na voljo.
  • DS Connect Nav pomaga prepoznati situacije, ki zahtevajo večjo pozornost, preko navigacijskega zaslona prikaže nevarno območje in razdaljo do tja (ta storitev ne deluje v Švici).

Storitve Pack DS Connect Nav so na voljo preko mobilne internetne povezave z DS Connect Box. Storitev ne zahteva nobene naročnine, razen v tujini. Poženite in  ste že povezani.

OK-VisuelEnrichiT1-2.22380.255

 

Funkcijo MIRROR SCREEN lahko pametni telefon ali tablico upravljate preko zaslona na dotik vašega DS.* Učinkovitost delovanja sistema Mirror Screen je odvisna od združljivosti vašega pametnega telefona in aplikacij. Citroën ne odgovarja za kakršnokoli težavo, ki bi nastala zaradi nezdružljivosti, nepravilnega delovanja ali posodobitve pametnih telefonov oziroma naložene programske opreme)

Želite uživati v glasbi, ki jo imate na svojem pametnem telefonu ali poiskati pot neposredno do cilja? Zahvaljujoč funkciji Mirror Screen se bodo združljive aplikacije prikazale na 7-palčnem zaslonu na dotik vašega vozila.

Tako je vsekakor bolj praktično! Mirror Screen deluje tudi z Apple CarPlayTM inMirrorLink®.

mirrorlink.1400x800*Učinkovitost delovanja sistema Mirror Screen je odvisna od združljivosti vašega pametnega telefona in aplikacij. DS ne odgovarja za kakršnokoli težavo, ki bi nastala zaradi nezdružljivosti, nepravilnega delovanja ali posodobitve pametnih telefonov oziroma naložene programske opreme.

 

Vi ste bolj za iPhone? Ni problema … Potrebujete USB priključek in aplikacijo Apple CarPlayTM, da boste lahko opravili telefonski kli, našli svojo pot z zemljevidi, poslušali glasbe in varno dostopali do vaših sporočil.

3072x990_1colonne.8403.255*O uporabi in kompatibilnosti telefonov več na https://www.apple.com/ios/carplay/

 

Imate telefon s sistemom Android ?  MirrorLink® vam omogoča, da preko USB priključka na 7 ” ekranu na dotik najdete združljive funkcije in aplikacije za vaš pametni telefon. Samo aplikacije, certificirane za MirrorLink® delujejo na ekranu na dotik v vašem DS. Nekatere vrste vsebin, ki so na voljo brezplačno na vašem pametnem telefonu, so na voljo na MirrorLink® proti plačilu.

3072x990_1colonne.8404.255*Če želite izvedeti več o združljivosti s tehnologijo Android Auto ™, obiščite spletno mesto https://www.android.com/auto/

 

 

MOBILNA APLIKACIJA, poimenovana SCAN MYDS, ki je na voljo za pametne telefone s sistemom iOS/Android.

Poskenirajte svojega DS in vstopite neposredno v priročnik za uporabo!

Ste že naveličani dolgotrajnega prelistavanja navodil za uporabo? Spoznajte Scan MyDS, brezplačno, enostavno in mobilno intuitivno aplikacijo, ki vam omogoča pregledovanje navodil za uporabo vozila DS.

Ali pa samo preprosto poskenirate dele, ki vas zanimajo.

S fotoaparatom telefona pokažite in izberite del vozila, o katerem želite izvedeti kaj več. Aplikacija bo samodejno prepoznala izbran element: vse elemente vozila, ki so omenjeni v originalnih navodilih za uporabo je mogoče poskenirati z aplikacijo Scan MyDS.

Na voljo brezplačno

PRENESI SCAN MYDS ZA ANDROID                                                        PRENESI SCAN MYDS ZA IOS

 

SCANMYDS