DS CONNECT NAV

DS CONNECT NAV

DS CONNECT NAV*:  Za krmilom prihranite čas in uživajte na poteh, s pomočjo Connect Nav Pack DS: prometne informacije, bencinske črpalke, parkiranje, vreme in lokalne znamenitosti (držav, v katerih so te storitve na voljo, so navedene v splošnih pogojih uporabe).

  • DS Connect Nav vključuje informacij v realnem času o stanju na cestah: načrtuje optimalno pot do cilja, ob upoštevanju pogojev, prometnih in vremenskih.
  • DS Connect Nav prikazuje ceno goriva bencinskih servisov, ki se na vaši poti ponujajo: preprosto izberite tistega, ki ga želite in se pustite voditi do cilja.
  • DS Connect Nav vam sporoči vremensko stanje na poti, z  5-dnevno napovedjo. Tako so cestni pogoji vnaprej predvideni in ste med vožnjo mirni.
  • DS Connect Nav vas vodi do parkirišča po vaši izbiri. Sporoči vam ceno in število razpoložljivih mest, če so te informacije na voljo.
  • DS Connect Nav pomaga prepoznati situacije, ki zahtevajo večjo pozornost, preko navigacijskega zaslona prikaže nevarno območje in razdaljo do tja (ta storitev ne deluje v Švici).

Storitve Pack DS Connect Nav so na voljo preko mobilne internetne povezave z DS Connect Box. Storitev ne zahteva nobene naročnine, razen v tujini. Poženite in  ste že povezani.