MIRROR SCREEN

MIRROR SCREEN

Funkcijo MIRROR SCREEN* lahko pametni telefon ali tablico upravljate preko zaslona na dotik vašega DS.* Učinkovitost delovanja sistema Mirror Screen je odvisna od združljivosti vašega pametnega telefona in aplikacij. Citroën ne odgovarja za kakršnokoli težavo, ki bi nastala zaradi nezdružljivosti, nepravilnega delovanja ali posodobitve pametnih telefonov oziroma naložene programske opreme)

Želite uživati v glasbi, ki jo imate na svojem pametnem telefonu ali poiskati pot neposredno do cilja? Zahvaljujoč funkciji Mirror Screen se bodo združljive aplikacije prikazale na 7-palčnem zaslonu na dotik vašega vozila.

Tako je vsekakor bolj praktično! Mirror Screen deluje tudi z Apple CarPlayTM inMirrorLink®.*

Vi ste bolj za iPhone? Ni problema … Potrebujete USB priključek in aplikacijo Apple CarPlayTM, da boste lahko opravili telefonski kli, našli svojo pot z zemljevidi, poslušali glasbe in varno dostopali do vaših sporočil.

*O uporabi in kompatibilnosti telefonov več na https://www.apple.com/ios/carplay/

Imate telefon s sistemom Android ?  MirrorLink® vam omogoča, da preko USB priključka na 7 ” ekranu na dotik najdete združljive funkcije in aplikacije za vaš pametni telefon. Samo aplikacije, certificirane za MirrorLink® delujejo na ekranu na dotik v vašem DS. Nekatere vrste vsebin, ki so na voljo brezplačno na vašem pametnem telefonu, so na voljo na MirrorLink® proti plačilu.

*Če želite izvedeti več o združljivosti s tehnologijo Android Auto ™, obiščite spletno mesto https://www.android.com/auto/

_67095

*Učinkovitost delovanja sistema Mirror Screen je odvisna od združljivosti vašega pametnega telefona in aplikacij. DS ne odgovarja za kakršnokoli težavo, ki bi nastala zaradi nezdružljivosti, nepravilnega delovanja ali posodobitve pametnih telefonov oziroma naložene programske opreme.