ZMOGLJIVI IN UČINKOVITI MOTORJI

ZMOGLJIVI IN UČINKOVITI MOTORJI

Zmogljivi in učinkoviti motorji

Vsi naši motorji, od bencinskih do dizelskih in pa tudi na hibridni štirikolesni pogon, so zmogljivi in okolju prijazni, s čimer bodo zadovoljili vaše užitke v vožnji in vam zagotovili še bolj edinstvene izkušnje v vožnji.
Naši motorji PureTech uporabljajo inovativne in učinkovite tehnologije:
– turbokompresor nove generacije z visokim izkoristkom in sistem za neposredno vbrizgavanje pod visokim tlakom v osrednjem položaju.

Med dizelskimi motorji pa zadnja generacija motorjev BlueHDi nudi visoko raven voznega udobja in zmogljivosti po zaslugi strokovno podkovanega znanja naših inženirjev
(boljši izkoristek, obloga Diamond Like Carbon, zmanjšanje mehanskih izgub, inovativna in učinkovita izpušna linija …).

 

Hibridni dizelski motor Hybrid 4×4

Pogonski sklop s hibridno dizelsko tehnologijo združuje zmogljivosti dizelskega motorja HDi in učinkovitost električnega pogona ter ponuja razburljive vozne občutke.
Hybrid 4×4 nudi vožnjo v več načinih. Z vrtljivim gumbom, ki se nahaja na srednji konzoli, lahko voznik izbira med štirimi načini delovanja: Auto, ZEV (nične emisije), štirikolesni pogon (prednji kolesi prek motorja z notranjim zgorevanjem in zadnji kolesi prek elektromotorja) in Sport (maksimalna uporaba elektromotorja poleg motorja z notranjim zgorevanjem).