Bencinski Motorji PureTech

Bencinski Motorji PureTech

Kompaktnejši, lažji in zmogljivejši bencinski motorji

Z namenom izpolnjevanja zahtev, glede zmanjšanja onesnaževanja okolja, smo razvili naše bencinske motorje PureTech, z najnovejšo razpoložljivo tehnologijo, ki omogočajo: odzivnost motorja in obvladovanje porabe.

 

Čistejši motorji

Z zmanjšanjem velikosti in teže naših motorjev ter z vključitvijo inovativnih materialov z nizkim trenjem so naši inženirji uspeli doseči znatno zmanjšanje porabe goriva in s tem emisij CO2 na vozilo.

 

Da bi optimizirali njihovo učinkovitost, smo vse naše bencinske motorje PureTech opremili tudi z najnovejšo generacijo filtrov delcev GPF (Filter bencinskih delcev), ki je sposobna učinkovito obdelati emisije delcev iz bencinskih motorjev z neposrednim vbrizgom.

Samodejno aktivirano ob zagonu vašega vozila ima tehnologija GPF več kot 75% učinkovitosti na delcih.

 

Pri naših modelih sta na voljo dve različici bencinskih motorjev PureTech: 3-valjna in 4-valjna različica, oba turbo.  Vsi naši motorji PureTech so že izpolnjujejo zahteve novega ekološkega predpisa Euro 6.2.

www.laurentnivalle.fr

 

Naša 4-valjna bencinska motorja PureTech 180 in PureTech 225, ki združujeta optimalno moč in učinkovitost, vključujeta visoko zmogljivo turbo nove generacije. DS 7 CROSSBACK je prvo vozilo naše znamke, ki je opremljeno s temi motorji.

Trajno nadzirajte svojo porabo goriva in znatno znižajte emisije CO₂ zahvaljujoč tehnologiji Stop & Start, ki je opremljena z vsemi našimi bencinskimi PureTech in dizelskimi BlueHDi  motorji.