Divine DS

Divine DS

Francoska uglajenost: DIVINE DS je plod sodelovanja znanih oblikovalskih hiš, ki so vodilne na svojih področjih, kot sta znamka Maison Lesage za vezenine in Swarovski za kristale. S tem DS jasno kaže svojo željo in zmožnost preoblikovanja ustaljenih meril in združevanja različnih svetov, kar je v avtomobilizmu nekaj povsem novega.

Concept_car-divine-dsDIVINE DS s svojo kompaktno štirivratno obliko karoserije (4,21 m) kovinsko sive barve s subtilnimi odsevi že na prvi pogled začara s svojim močnim, plemenitim in neustavljivo privlačnim stilom. Razkošne in senzualne obline njegove zunanjosti krasijo prepoznavni grafični elementi, kot so prednja okrasna maska “DS Wings”, izrazite bočne linije in na edinstven način izdelana streha. Edinstveni zunanjosti pritiče izjemna notranjost! Slednja je po svoji drzni obliki in tehnični obdelavi neprimerljiva s čimerkoli doslej izdelanim. Spektakularna zasnova z izstopajočimi kontrasti uteleša avantgardizem in prefinjenost znamke DS.

Concept_car-Divine-ds-luxe S svojim ekskluzivnim konceptom hipertipizacije DIVINE DS uvaja nov način doživljanja avtomobilov, saj svojim kupcem ponuja izbor notranjih oblog na ravni visoke mode, ki bodo v polni meri odražale njihov značaj. Za potniški prostor vozila DIVINE DS so namreč na razpolago 3 različne kombinacije notranjosti, vsaka s svojo edinstveno in prepoznavno osebnostjo.

S futuristično in avantgardno dodelavo luči, ki zajemajo kaskadne smerne kazalce in lasersko tehnologijo, s fasetami na strehi, ki se privzdignejo zaradi kamere za vzvratno vožnjo, ter z optimizirano aerodinamiko je silhueta vozila DIVINE DS animirana in živahna. V notranjosti so izpostavljene tehnologije: vozniško mesto je izdelano kot letalski kokpit in opremljeno z ekskluzivnimi digitalnimi sistemi (zaslon na dotik, holografski prikazovalnik …).