Survolt

Survolt

Oblikovanje

Survolt, inovativen in čuten 

survolt_concept-car

Survolt s svojimi kompaktnimi merami posnema stilske značilnosti športnih avtomobilov in jih v celoti usvoji. Njegov šarmanten in globok pogled učinkuje kot magnet ter posnema elegantne vodoravne žaromete zelo zmogljivih športnih kupejev. Sodoben in tehnološki videz koncepta poudarjajo signaturne luči iz diod LED.

Survolt, nizek in plemenit kupe, se poigrava s kontrasti med zaobljenimi linijami pokrova motornega prostora ter masivnimi in izklesanimi boki, ki jih poudarjajo izraziti blatniški koši z obljubo učinkovitosti in senzacionalnosti. Na zadku ima Survolt enake elegantne signaturne luči kot Revolte. Tekoče linije tega konceptnega avtomobila zaključuje spojler, ki je sicer nepogrešljiv del opreme športnih avtomobilov.

Dvobarvni Survolt v odtenkih fuksije in sive antracitne barve se poigrava z materiali in volumnom. Njegovi zaobljeni deli so zdaj satinirani, zdaj svetleči. Te barve so v popolnem nasprotju s precej togimi pravili moškega sveta klasičnih športnih avtomobilov.

Potniški prostor

Survolt, prefinjenost v športnosti

survolt_concept-car-interior

Kabina avtomobila Survolt je obdelana kot lebdeča celica, kot steklena šatulja, vpeta v kromirane loke, ki so videti kot čudoviti kosi nakita. Survolt se je odločil preseči splošno uveljavljena pravila izdelave luksuznih avtomobilov in jih prefinjeno združiti z oblikovalskimi smernicami športnih avtomobilov.

Potniški prostor Survolta je bil zamišljen kot srečanje dveh svetov, ki sta si v samem jedru povsem nasprotna. Ta simbioza ustvarja svet, ki je hkrati fluiden in tehničen in iz katerega izstopa voznikovo mesto. Vse je bilo premišljeno zasnovano in oblikovano za zagotavljanje dobrega počutja obema potnikoma, za ustvarjanje edinstvenega užitka in izjemne izkušnje.

Zmogljivost

Survolt, moč in izjemna občutja

survolt_concept-car-front

Survolt, ki je pred svojim časom, osvaja s svojo inovativno okolju prijazno tehnologijo. Po zgledu avtomobila Revolte, sodobnega aktivista, Survolt poganja stoodstotno električni motor. Inovacija omogoča povezovanje športnosti in zmogljivosti z varovanjem okolja in trajnostnim razvojem.

Ta tehnološka rešitev, ki je v tekmovalnem svetu še vedno velika redkost, uteleša zvezo, ki se morda na prvi pogled zdi povsem nemogoča. Toda znamka DS si drzne, znamka DS ustvarja, znamka DS krši obstoječa pravila, da jih lahko nadgradi. Ta način pogona združuje užitek v vožnji, vznemirjenje, zmogljivosti in dinamičnost ter hkrati okolju prijazno vožnjo v izjemnem udobju po zaslugi tihega delovanja.