Wild Rubis

Wild Rubis

Prestiž po francosko

wild-rubis-concept-car-silhouetteV svoji novi obliki karoserije združuje čvrste linije športnega terenskega vozila in prefinjene oblikovalske poteze znamke DS. Je uporniški in divji, vendar obenem tudi perfekcionističen in prefinjen. Nasprotje njegove moči so vznemirljive linije in zapeljivi detajli. Ta nova oblika karoserije ima na bokih edinstvene in prepoznavne kromane dodatke: strešni prtljažni drogovi grafično ponazarjajo vzpon ter izražajo moč in silovitost. Strešni prtljažni drogovi se zadaj spustijo na karoserijo in se zlijejo z obliko zadnjega blatnika.

 

Hipnotičen pogled

wild-rubis-concept-car-lightSprednji del je prepoznaven po prednji okrasni maski s tridimenzionalnim reliefom. Na njej je osvetljen emblem DS v reliefu. Prednja okrasna maska se preliva v žaromete full LED. To so popolnoma novi žarometi, sestavljeni iz treh gibljivih svetlobnih modulov, ki jih obkrožajo smerni kazalci na spodnjem delu in svetlobni izraz v obliki diapazona na robu. Pravi dragulj, zaradi katerega ima Wild Rubis močen, hipnotičen in edinstven pogled.

 

Nova prepoznavna oblika luči

wild-rubis-concept-car-rearNa zadnjem delu so nove luči oblikovane tako, da se zdijo vgrajene v prtljažna vrata. Pokrov zadnje luči je obrobljen s kromanim profilom, ki poudarja luči in njihovo prepoznavno obliko. V skrbi za popolnost pretanjena igra svetlobe z znakom DS ustvarja učinek globine. Izklesana prtljažna vrata v spodnjem delu poudarja kromana letvica z dvema izhodoma izpušne cevi.

 

Koncentrat znamke DS

wild-rubis-concept-car-dsKonceptni avtomobil Wild Rubis je skrbno dodelan do najmanjših detajlov in na najlepši način uteleša dediščino modela DS iz leta 1955 in prefinjenost znamke DS. V njem so zbrane prepoznavne poteze znamke DS. Med najbolj izraznimi so: kromani dodatki na bokih, različni kovinski detajli, signaturne prednje in zadnje luči ter obdelava plemenitih materialov, med drugim gravirana platišča …

 

Tehnologija priključnega hibrida

wild-rubis-concept-carKonceptni avtomobil Wild Rubis s tehnologijo polnega priključnega hibrida se v popolnosti sklada z okoljevarstvenimi prizadevanji. Njegov pogonski sklop sestavljata bencinski motor z notranjim zgorevanjem 1.6 THP z močjo 225 KM in električni motor, nameščen pri zadnji premi, ki lahko razvije moč 70 KM. Električni motor napajajo litij-ionski akumulatorji, ki se polnijo preko domače električne vtičnice.