OBVESTILO KUPCEM COVID-19

OBVESTILO KUPCEM COVID-19

Obveščamo vas, da so skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2021 z dne 18. 2. 2021), sta salon in servis DS STORE LJUBLJANA ODPRTA.

 

Naši pooblaščeni prodajni svetovalci DS in serviserji zagotavljajo spoštovanje priporočil NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja prodaja novih vozil in imajo natančna navodila glede izvajanja same storitve in obravnave strank.
Še vedno pa je mogoče prodajne ekipe kontaktirati na daljavo brez obiska prodajnega mesta. Če želite poslati zahtevo po testni vožnji ali pridobiti ponudbo za novo vozilo, lahko uporabite naše kontaktne obrazce, ki so na voljo na spletnem mestu.

 

Če v kateremkoli primeru potrebujete servisni poseg, vas vabimo, da DS SERVICE kontaktirate na daljavo preko spletnega obrazca NAROČILO NA SERVIS

Pri tem se upoštevajo varnostna priporočila NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja servis ali popravilo in imajo natančna navodila glede izvajanja same storitve in obravnave strank.

Stranke, ki nameravajo pripeljati svoje vozilo na servisni pregled prosimo, da dosledno upoštevajo naslednje:

  • Za dan in uro obiska servisa se dogovorite v naprej in servis obiščite pravočasno.
  • Vozilo sme pripeljati le oseba, ki se vede odgovorno, nima znakov okužbe z omenjenim virusom in ni imela kontaktov z ljudmi, ki imajo znake okužbe.
  • Upoštevajte navodila servisnega svetovalca (odprete okno, ugasnete prezračevanje, se gibljete v dovoljenem območju itd.).
  • Servisnega svetovalca ste dolžni opozoriti tudi v primeru, da se je v vozilu pripeljanem na servis, peljala okužena oseba v zadnjih sedmih dneh.

 

Za kakršna koli nujna vprašanja se lahko obrnete na našo službo za stike s strankami preko spletnega obrazca.