OBVESTILO KUPCEM COVID

OBVESTILO KUPCEM COVID

Salon in servis DS STORE LJUBLJANA je od 24.12.2020 do vključno 4.1.2021 zaprt.

Za zanesljivo in skrbno prihodnosti ter zaščito in varnost naših strank in zaposlenih  ter skladno z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Ur. l. št 193/2020 z dne 21. 12. 2020) sta salon in servis DS STORE zaprta od 24. 12. 2020 do vključno 4. 1. 2021.

 

Vendar pa je prodajno mesto DS STORE  mogoče kontaktirati na daljavo brez obiska prodajnega mesta. Če želite poslati zahtevo po testni vožnji ali pridobiti ponudbo za novo vozilo, lahko uporabite naše kontaktne obrazce, ki so na voljo na spletnem mestu.

Se zna sicer zgoditi, da boste na odgovor čakali malo dlje kot sicer, saj so prodajne ekipe zelo okrnjene. Prosimo tudi za vaše razumevanje, da testne vožnje in predstavitve vozil v poslovalnicah žal, ne bodo možne in izvedljive.

 

Servisna delavnica DS STORE pa je še vedno na voljo le  za obravnavno najnujnejših popravil (npr. pokvari se avto, zgodi se prometna nesreča, potrebna so popravila zaradi tehničnega pregleda, itd), za zagotavljanje mobilnosti.

Ne nujnih storitev (npr. vulkanizerske storitve, redni servisi z menjavo olja, itd.) se ne izvaja / opravlja.

Če v kateremkoli primeru potrebujete servisni poseg, vas vabimo, da se na pooblaščenega serviserja DS STORE LJUBLJANA na tej povezavi

Za kakršna koli nujna vprašanja se lahko obrnete na našo službo za stike s strankami preko spletnega obrazca.