VREDNOTE DS

VREDNOTE DS

NAŠ DNK

DS je znamka s tradicijo, znana po svoji avantgardnosti, odličnosti in tehnologiji.
DS je znamka, ki spreobrača uveljavljene stilske zapovedi, da lahko kupcem avtomobilov ponudi več.
DS je po svojem stilu, eleganci in skrbno izdelanih podrobnostih čuten in spektakularen.
Znamka DS je nastala v Parizu in pooseblja strokovno znanje najboljših mojstrov francoske industrije prestiža.

“Francoska avtomobilska znamka DS je bila ob svojem nastanku leta 2014 osnovana na izjemni dediščini avtomobila DS 19, ki je bil izdelan pred 60 leti. Ta legendarni avtomobil je izražal vrednote inovativnosti, odličnosti in avantgardnosti. Oba z bratom, modelom SM, sta postala simbol francoskih avtomobilov višjega razreda. Tako kot DS iz leta 1955 tudi današnja vozila DS združujejo izjemen stil in tehnologijo, udobje in dinamičnost, plemenite materiale in eleganco. Zgodovino pišemo dalje in črki DS bosta po vsem svetu še naprej utelešali avtomobilski prestiž.” Yves Bonnefont, generalni direktor znamke DS

OBLJUBE

DS omogoča dostop do izjemnega stila, absolutne prefinjenosti in popolnega ravnovesja med dinamičnostjo in udobjem v tehnološkem dragulju.

DS pooseblja francosko strokovno znanje s področja avtomobilskega prestiža.
Znamka DS, ki je nastala v Parizu črpa navdih iz strokovnega znanja vrhunskih mojstrov s področja prestiža in najnaprednejših inženirjev. S kreativnostjo in strokovnim znanjem izpolnjuje drzno in zapeljivo obljubo:
– avantgardni dizajn,
– izdelek vrhunske tehnologije,
– prefinjenost in skrbno izdelane podrobnosti,
– nadpovprečno vozno udobje.

Avantgardni dizajn

Avantgardni duh, inovacije, strokovno znanje, tehnologija, povezljivost, stil in odličnost: avantgardni stil znamke DS je ključna vrednota, ki za seboj pusti pomemben pečat in odpira vrata v obetavno prihodnost. Novi DS 5, ki je bil prvič predstavljen marca 2015 na ženevskem avtomobilskem salonu, pooseblja marketinško pozicijo in avantgardni duh ter naznanja prihodnje modele znamke DS.

Že na prvi pogled neustavljivo privlačna silhueta z močnim, elegantnim in prefinjenim stilom je značilna za modele DS, ki se poigravajo s kontrasti med ravnimi linijami, izklesanimi grafičnimi elementi in razkošnimi oblinami.

Prefinjenost

Eleganca in skrbno izdelane podrobnosti sta ključni besedi znamke DS tako na zunanjih kot tudi notranjih površinah. Vsaka najmanjša podrobnost je bila posebej pozorno izdelana! To dokazuje oznaka DS v predelu prednjih žarometov, zaradi katerih je prednji del čisto edinstvena kreacija.
Smisel za podrobnosti se pri znamki DS odraža tudi zaradi uporabe plemenitih materialov, kot so na primer aluminij na vratnih kljukah, kovina na glavi prestavne ročice ali usnje. Plemeniti materiali, uporabljeni na ekskluziven in edinstven način, kot na primer usnje za sedeže kakovosti paščka ročne ure. Smo ena od redkih znamk, ki ima v svoji ponudbi tri vrste usnja, med drugimi še posebej polno zrnasto napa usnje in polanilinsko usnje, ki sodi med najlepše vrste usnja na svetu, ki so pri avtomobilih le redko v uporabi. Za zadovoljitev vaših želja vam znamka DS nudi bogato ponudbo novih paketov za individualizacijo zunanjosti in notranjosti, s katerimi lahko še bolj poudarite svojo osebnost in eleganco.

Spektakularna tehnologija

Inteligentne tehnologije za udobje, ergonomsko oblikovana, učinkovita in intuitivna stikala, ponudba za povezljivost, usklajena z digitalnim svetom, učinkoviti in zmogljivi motorji … Številne kakovostne lastnosti, s katerimi lahko današnja vozila DS označimo kot tehnološko napredne izdelke!

Tehnologija, ki nudi številne storitve, vendar je hkrati tudi stilsko dovršena:
– futuristična in avantgardna obdelava optičnih blokov DS LED Vision;
– ali pa notranjost vozila DS 5, ki vas s svojim kokpitom, prosojnim zaslonom v višini oči in klecnimi stikali ponese v svet aeronavtike …
– pri tem pa ne smemo pozabiti na mobilno povezljivost prek zaslona na dotik in pametnega telefona pa tudi številne pridružene storitve.
DS ponuja spektakularno razporeditev svoje tehnologije, ki se odlično ujema s prestižno podobo znamke in zaradi katere nas vsak posamezen model fascinira na svoj edinstven način.

Dinamično udobje

DS is all about uncompromising comfort and and exceptional feel at the wheel. In addition to the upholstery, the selection of noble materials, the massaging seats and the engines, the DS Brand also shares a vision of a dynamic automobile that offers a reassuring and stimulating behaviour. The engines, which are a perfect match for the dynamic temperament of DS’s models, deliver the expected performance, without neglecting environment considerations, since all the Brand’s engines are Euro6-compliant.