Avtonomija

300 + km (cycle WLTP)

Polnjenje baterije :

80% in 30 minutes

Motor :

100kW/136KM

DS 3 CROSSBACK E-Tense odpira vrata novi generaciji električnih vozil. Naš ekskluzivno zasnovani SUV na 100 % električni pogon uteleša tehnologijo in prefinjenost.

TEHNOLOGIJA IN PREFINJENOST

Spoznajte elegantno notranjost, posvečeno vašemu udobju.

 

Potniški prostor vozila DS 3 CROSSBACK E-Tense smo zasnovali tako, da lahko neposredno dostopite do vsake informacije in vsakega upravljalnega stikala.Ob pomoči našega visoko tehnološkega in intuitivnega voznikovega mesta se boste lahko osredotočili izključno na tisto, kar največ šteje: užitki v vožnji.

 

In ker so trenutki miru nadvse dragoceni, zlasti v mestnem okolju, so naši inženirji poskrbeli, da vaše vozilo zagotavlja vrhunsko izolacijo pred hrupom in vibracijami.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Voziti ali se pustiti voziti?

Na dolge poti se boste lahko podali povsem brez skrbi po zaslugi vrhunske tehnologije DS DRIVE ASSIST. Inovativen sistem, ki deluje do hitrosti 180 km/h, natančno umesti vaše vozilo na vozni pas in nastavi njegovo hitrost glede na pred vami vozeče vozilo.

V upočasnjenem prometu pa ta tehnologija upravlja tudi faze zaustavitve in ponovnega zagona vašega vozila.

DS DRIVE ASSIST
DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Vozilo lahko parkira namesto vas.

S sistemom DS PARK PILOT vaše vozilo samodejno parkira, brez da bi morali vi premikati volan ali pritiskati na pedala.

Kadar želite parkirati, morate le pritisniti in zadržati gumb Park ter počakati, da se čarovnija konča. Sistem najde prosto parkirno mesto, ki ustreza velikosti vozila DS 3 CROSSBACK, ko se mu približate s hitrostjo največ 30 km/h. Nato pa vozilo vozilo parkira pravokotno ali vzdolžno.

HEAD UP DISPLAY

HEAD UP DISPLAY

Nikoli ne odmaknite pogleda s cestišča

Hitrost, podatki tempomata/omejevalnika hitrosti vozila, odčitane vrednosti s prometnih znakov, sistemi za pomoč pri vožnji in navigacijo. Na poti lahko dostopite do vseh bistvenih podatkov brez odmika pogleda s cestišča po zaslugi prosojnega zaslona v višini oči.

Tehnologija, izposojena pri lovskih letalih, projicira na prosojni barvni zaslon, ki se nahaja v voznikovem vidnem polju, vse bistvene informacije za vožnjo.

HEAD UP DISPLAY

PODPIS PRESTIŽA

Čeprav je naša 100 % električna izvedenka E-Tense ohranila genetski zapis in DNK modela DS 3 CROSSBACK, je v primerjavi z njim še bolj elegantna po zaslugi številnih ekskluzivno oblikovanih dodatkov, ki namigujejo na modernost in zmogljivost.

Keeping the DNA and the identity of D34, our limited edition La Premiere is distinguished by its refinement and exclusive attention to details.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Osvetli cesto, ne zaslepi drugih

Z žarometi zadnje generacije DS MATRIX LED VISION lahko ponoči vozite s stalno vklopljenimi dolgimi lučmi, ne da bi zaslepili ostale udeležence v prometu. Za zagotovitev optimalne osvetlitve inteligentni žarometi samodejno prilagajajo svetlobni snop razmeram v prometu, ki jih zaznava

DS MATRIX LED VISION
KLJUKE, KI VAM ODPREJO VRATA

KLJUKE, KI VAM ODPREJO VRATA

ADML PROXIMITY

1,50 m: DS 3 CROSSBACK zazna vašo prisotnost z razdalje 1,50 metrov. Ko se vozilu približate, se s pomočjo sistema ADML PROXIMITY samodejno odklene in vratne kljuke, ki do takrat niso bile opazne, se izstavijo. Zdaj vam preostane le še, da odprete vrata in poprimete za volan.

Ko se vozilu oddaljujete, je postopek precej podoben: kljuke se zložijo in vozilo se samodejno zaklene.

 

DS 3 CROSSBACK ELEKTRIČNI MOTOR E-TENSE

DS 3 CROSSBACK ELEKTRIČNI MOTOR E-TENSE

Edinstvena zasnova

Privoščite si popolnoma nove užitke v vožnji in izkusite zvok tišine za volanom vozila DS 3 CROSSBACK E-Tense in z njegovim motorjem na 100 % električni pogon 100 kW (136 KM).

Zmogljiv in prožen elektromotor napaja akumulator, ki je tako idealno vgrajen v konstrukcijsko osnovo, da je notranjost enako prostorna kot pri izvedenki z bencinskim ali dizelskim motorjem.

DS 3 CROSSBACK ELEKTRIČNI MOTOR E-TENSE

STORITVE PO MERI