DS 3 CROSSBACK

Prefinjen prostor, namenjen vašemu udobju

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

PREFINJENOST IN ZNANJE

Znotraj vozila DS 3 CROSSBACK boste obdani s prefinjenostjo. V notranjosti vašega vozila smo veliko pozornosti posvetili izbiri plemenitih materialov in končni obdelavi vsake najmanjše podrobnosti.

Znotraj vozila DS 3 CROSSBACK boste obdani s prefinjenostjo. V notranjosti vašega vozila smo veliko pozornosti posvetili izbiri plemenitih materialov in končni obdelavi vsake najmanjše podrobnosti.

PREPOZNAVEN DIZAJN

Pod zaslonom na dotik je spektakularno umeščena sredinska čelna plošča. Sredinska zračnika in stikala na dotik so v obliki diamantov, ki se ujemajo z logotipom naše znamke.

 

UMETNOST INDIVIDUALIZACIJE PODOBE

Notranjost vozila DS 3 CROSSBACK je zvesta filozofiji stila DS, ki zagovarja individualizacijo podobe. Uredite si notranjost svojega vozila po lastni podobi in izberite eno izmed petih inspiracij DS.

DS LOUNGE

Na dolgih potovanjih uživajte v popolnem udobju.

Tako na kratkih kot tudi dolgih poteh boste v vozilu DS 3 CROSSBACK vedno deležni izjemnega udobja. V prednje in zadnje sedeže smo vgradili peno dvojne gostote z inovativno obdelavo, s čimer smo pridobili obdajajočo in visoko kakovostno osnovo.

In ker so trenutki miru nadvse dragoceni, zlasti v mestnem okolju, so naši inženirji poskrbeli, da vaše vozilo zagotavlja vrhunsko izolacijo pred hrupom in vibracijami.

Tako se boste lahko osredotočili na užitke v vožnji ter izkoristili prednosti učinka DS LOUNGE in še posebej našega vrhunskega avdio sistema Hi-Fi FOCAL Electra®.

V sklopu sistema je na voljo 12 zvočnikov in nizkotonski zvočnik, ki so idealno razporejeni po potniškem prostoru. S skupno močjo 515 Wattov vam sistem omogoča, da se naužijete glasbe in izjemno uravnoteženega zvoka.

 

POPOLNOMA DIGITALNO VOZNIKOVO MESTO

Ob pomoči našega tehnološko naprednega in intuitivnega voznikovega mesta se boste lahko osredotočili izključno na tisto, kar največ šteje: užitki v vožnji.

 

Potniški prostor vozila DS 3 CROSSBACK smo zasnovali tako, da lahko neposredno dostopite do vsake informacije in vsakega upravljalnega stikala.

DIGITALNI ZASLON IN INSTRUMENTNA PLOŠČA

Do upravljalnih stikal vašega vozila lahko dostopite prek velikega 10,3-palčnega zaslona na dotik HD, vse informacije za vožnjo pa so vam na voljo na digitalni 7-palčni instrumentni plošči.

Za najvišjo stopnjo udobja med vožnjo si lahko med osebnimi nastavitvami izberete podatke za vožnjo, ki jih želite imeti prikazane na instrumentni plošči: hitrost, nivo goriva, števec kilometrov, sistemi za pomoč pri vožnji in navigacija …

STORITVE PO MERI