TEHNOLOGIJA

Uživajte v vznemirljivi, navdušujoči vožnji

DS 4 vdahne življenje novi filozofiji, imenovani »obogatena tehnologija«: ekskluzivna kombinacija vrhunske tehnologije in razširjene resničnosti. Več učinkovitosti, več povezljivosti in več inovacij v vozniški izkušnji in vaši varnosti.

 

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Za edinstven in jasen pogled na cesto

Razširjeni Head-up zaslon predstavlja prvi korak k razširjeni resničnosti. Zdi se, da se digitalne informacije, projicirane skozi vetrobransko steklo, prikažejo neposredno na cesti, zato vam pogleda ni potrebno nikoli odmakniti s ceste.

 

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

Vaš zvočni senzorični pomočnik

DS IRIS SYSTEM je naš novi intuitiven in reaktiven sistem za prepoznavanje glasu. Pravi osebni asistent, ki lahko razume, kaj mu rečete, zato sistem naredi, kar želite, kadar želite.

 

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Bližnjice na dosegu roke

Zahvaljujoč DS SMART TOUCH s preprostim gibom sprožite katero koli glavno funkcijo sistema, ne da bi brskali ali odvrnili pogled s ceste. Zaslon na dotik, ki je idealno nameščen na dosegu roke, reagira na vaše premike in prepozna poteze, kot so povečava, pomanjšava in celo pisanje.

 

DS SMART TOUCH

DS SAFETY

Inovacije za dinamično umirjenost v avtomobilu

Pri avtomobilih DS so voznikove izkušnje in varnost v središču našega razmišljanja. Zato smo za DS 4 pripravili najnovejšo tehnologijo za pomoč voznikom.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Napoved stanja ceste

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION ob pomoči kamere na vrhu vetrobranskega stekla, štirih senzorjev in treh merilnikov pospeška deluje takoj in neodvisno na vsako kolo ter natančno prilagodi, trdno ali mehko je vzmetenje, odvisno od tega, kako neravna je površina ceste.

DS NIGHT VISION

Vidite, česar v temi ni mogoče videti

Infrardeča kamera v rešetki DS 4 zazna pešce in živali na razdalji do 200 metrov  ter jih prikaže na digitalni armaturni plošči, ki vam omogoča, da predvidete nevarnost in mirno reagirate. Resnična varnostna korist, ki zagotavlja mirno vožnjo, tudi v popolni temi.

DS DRIVE ASSIST 2.0

Nova generacija vožnje

DS DRIVE ASSIST 2.0 obogati avtonomno vozniško izkušnjo z vključitvijo polavtomatskega spreminjanja voznega pasu in prilagajanjem hitrosti v ovinkih in glede na prometne znake. S senzorji, radarjem Lidar spredaj, radarjem na vogalih avtomobila, kamero na vrhu vetrobranskega stekla in umetno inteligenco analizira cesto in hkrati postavi avto glede na okolico.

DS 4 E-TENSE

Nova generacija mobilnosti

Nova generacija mobilnosti

Za DS 4 so naši inženirji v imenu zasnove in zmogljivosti pripravili veliko bolj učinkovito platformo. Zasnovan je tako, da prevzame našo najnovejšo generacijo priključnega hibrida E-TENSE, ki združuje bencinski motor z močjo 180 konjskih moči in električni motor z močjo 110 KM, od leta 2021 pa bo omogočil neverjetne zmogljivosti in prožnost pri vožnji: do 50 km električnega dosega v kombiniranem ciklu WLTP, brez kompromisov pri uporabnosti ali zmogljivosti zagona.