MOTORJI Z DINAMIČNIM TEMPERAMENTOM

Naužijte se nadvse dinamičnih občutkov v vožnji po zaslugi petih motorjev z notranjim zgorevanjem, ki so v ponudbi vozila DS 7 CROSSBACK. Zmogljivi in učinkoviti motorji izpolnjujejo kriterije trenutno veljavnih emisijskih standardov (Euro 6.2) in izstopajo zaradi izjemnega navora. V kombinaciji z našim novim osemstopenjskim samodejnim menjalnikom zadnje generacije (EAT8) pa zagotavljajo še bolj tekoče upravljanje in hitrejšo odzivnost. Naše tehnologije vam po zgledu bencinskih motorjev PureTech s tlakom vbrizgavanja v vrednosti 200 bar oziroma sistema Stop&Start zagotavljajo boljši nadzor nad porabo goriva in najnižje stopnje emisij CO2.

Izkoristite izjemno zmogljivost, ki vam jo ponuja naš najnovejši bencinski motor PureTech 180 Automatique. Vaš motor je opremljen z najnovejšimi inovacijami, ki zmanjšujejo emisije CO2, s čimer že danes izpolnjuje zahteve jutrišnjih standardov.

Vsi bencinski motorji PureTech in dizelski motorji BlueHDi, ki so na voljo za DS 7 CROSSBACK, že izpolnjujejo zahteve prihodnjega emisijskega standarda Euro6d, ki je stopil v veljavo leta 2020.

E-TENSE 4×4: HYBRID ZNAMKE DS

Za vozilo DS 7 CROSSBACK na voljo zmogljivi priključni hibridni motor E-TENSE, ki s 300 konjskimi močmi, štirikolesnim pogonom in 60 kilometri avtonomije v načinu z ničnimi emisijami zagotavlja obilo zmogljivosti in učinkovitosti. Naši inženirji so ustvarili domiselno in edinstveno arhitekturno zasnovo, s katero sta bivalno udobje in prostor v prtljažniku ostala nespremenjena.

Izkoristite izjemno zmogljivost, ki je popolnoma prijazna do okolja po zaslugi motorjev BlueHDi in PureTech zadnje ganeracije.

Izberite tip goriva in menjalnika ter si oglejte motor, ki je primeren za vas.

Ko postanete lastnik vozila, se samodejno pridružite našemu programu storitev Only You.
Program, ki je nastal po vašem navdihu in ki smo ga razvili za vas, je temeljni steber izkušnje DS in dokaz naše predanosti vam.
Še dolgo po nakupu vašega vozila DS boste deležni prednosti paketa storitev, ki so bile namenjene posebej vam in prilagojene vašim potrebam.

STORITVE PO MERI