DS 7 CROSSBACK

Izdelek visoke tehnologije

DS 7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK

TEHNOLOŠKO NAPREDNO VOZNIKOVO MESTO

Digitalno 12-palčno instrumentno ploščo z elegantno grafiko je mogoče nastavljati po meri. Vozniku se na njej prikazujejo vse informacije za vožnjo, do katerih lahko dostopi prek spustnega menija, ki ga upravlja neposredno z volana.
V meniju je na voljo šest načinov, med drugimi tudi ekran za nadzor funkcije DS CONNECTED PILOT pa tudi funkcije DS NIGHT VISION.

Na sredinskem 12-palčnem zaslonu na dotik lahko uporabnik upravlja vse funkcije vozila prek “virtualnega” potisnega gumba ali kromanega stikala s kristalno intarzijo*.
Prek tega upravljalnega sklopa je mogoče med drugim dostopiti do funkcij za udobje, povezljivost in medijev.
Poleg tega pa lahko dostopite še do funkcije DS Connect, ki vam nudi številne storitve za varnost (SOS in asistenca), vzdrževanje (prek vzdrževanja na daljavo), povezljivo navigacijo in zabavo prek funkcij Mirror Screen** (Android AutoTM, Apple CarPlayTM in MirrorLink®).
*Odvisno od izvedenke. **Na voljo za združljive pametne telefone.

DS SAFETY: NENEHNO PAZI NA VAS

Na dolgih vožnjah lahko pomanjkanje koncentracije ali slaba vidljivost povzročita nevarne situacije. DS SAFETY združuje glavne funkcije, s katerimi bo vsako vaše potovanje bolj varno.

DS NIGHT VISION : vidljivost ponoči

Razvili smo sistem DS NIGHT VISION za optimizirano vidljivost med nočno vožnjo. Njegova infrardeča kamera, ki je nameščena v prednji okrasni maski, zaznava pešce in živali na cestišču do razdalje 100 m. Sistem vam pomaga vnaprej predvideti nevarnost in se hitro odzvati.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING : recimo “ne” nepozornosti

Da bi vam zagotovili še več varnosti, so naši inženirji razvili ekskluzivno tehnologijo, ki odkrije vsako voznikovo nepozornost.
Čim pri vozniku zazna najmanjši znak utrujenosti ali nezbranosti sistem DS DRIVER ATTENTION MONITORING, samodejno sproži zvočni signal in na sredinskem zaslonu se prikaže opozorilo. To velja tako podnevi kot ponoči.

DS ACTIVE LED VISION : videti in biti viden

Osvetlitev DS ACTIVE LED VISION, ki je bila premierno predstavljena s konceptnim vozilom DS E-TENSE, je zelo zmogljiva in hkrati privlačnega videza. Sestavljajo jo glavni žaromet na diode LED in trije vrtljivi moduli LED. Ti moduli se obračajo in spreminjajo svoj naklon glede na kot zasuka volana, hitrost vozila in vremenske pogoje, s čimer vam zagotavljajo optimalno vidljivost.

DS LOUNGE: BREZSKRBNOST MED VOŽNJO

Potniški prostor vozila DS 7 CROSSBACK poskrbi za dobro počutje in brezskrbnost. Tehnološke inovacije in avantgardna zasnova mu zagotavljajo še nikoli poprej videno stopnjo udobja, učinkovitost in neprimerljivo brezskrbnost.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION : odzivnost in natančnost

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION vnaprej predvidi vsako nepravilnost na cestišču prek kamere in zaznaval, da ublaži posledice napak.
Sistem v realnem času posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej, da nastavi trdo ali prožno vzmetenje in vam zagotavlja višjo stopnjo udobja.

HiFi System FOCAL Electra® : vrhunski in čist zvok

Za avdio opremo vozila se je DS obrnil na FOCAL®, vodilno francosko podjetje za profesionalno Hi-Fi akustiko v avtomobilih. Vrhunski Hi-Fi sistem FOCAL Electra® ponuja štirinajst zvočnikov, ki so premišljejo razporejeni po potniškem prostoru, da vam zagotavljajo edinstveno akustično doživetje.

DS PILOT: PREDOGLED AVTONOMNE VOŽNJE

Privoščite si brezskrbno vožnjo z najnovejšimi tehnologijami za pomoč pri vožnji, s katerimi je opremljen DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT : voziti ali se pustiti voziti?

Sistem DS CONNECTED PILOT nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativen sistem prilagodi hitrost in razdaljo do pred nami vozečega vozila in s krmiljenjem volana natančno nadzoruje smer vozila DS 7 CROSSBACK na njegovem voznem pasu glede na voznikove nastavitve in navade.  Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.

* odvisno od prometno-cestnik predpisov v državi

DS PARK PILOT ** :  za povsem enostavno parkiranje

Zahvaljujoč tej novi tehnologiji za pomoč vozilo čisto samo parkira, in to bočno ali pravokotno, brez ročnega upravljanja volana in pedal. DS PARK PILOT najde prosto parkirno mesto, ki ustreza velikosti vozila DS 7 CROSSBACK, ko se mu približate s hitrostjo največ 30 km/h.

DS ConnectedCAM : povezljiva kamera, ki posname vse, kar vidite

Sistem DS ConnectedCAM vsebuje kamero, ki je vgrajena v podnožje notranjega vzvratnega ogledala in shranjuje fotografije. Podatke, ki se shranijo na kameri, lahko uporabnik v pametni telefon prenese prek povezave Wi-Fi.

Prenesi DS ConnectedCAM™ za Android

Prenesi DS ConnectedCAM™ za iOS

Ko postanete lastnik vozila, se samodejno pridružite našemu programu storitev Only You.
Program, ki je nastal po vašem navdihu in ki smo ga razvili za vas, je temeljni steber izkušnje DS in dokaz naše predanosti vam.
Še dolgo po nakupu vašega vozila DS boste deležni prednosti paketa storitev, ki so bile namenjene posebej vam in prilagojene vašim potrebam.

 

STORITVE PO MERI