DS 9 : nova prestižna limuzina

Prihaja moč elegance

DS 9 : nova prestižna limuzina
DS 9 : nova prestižna limuzina

MOJSTER PREFINJENOSTI, ČUDEŽ TEHNOLOGIJE

Simbol francoskega “savoir-faire”, DS 9 je tu. Zasnovan s hibridno močjo E-TENSE, je naša nova limuzina oblikovana tako, da ponuja tehnično odličnost, neverjetno udobje in neprimerljivo prefinjeno dodelavo detajlov.

 

SODOBNA SILHUETA PREŽETA S PREFINJENOSTJO

DS 9 izstopa s sodobnimi linijami, ki združujejo eleganco in dinamičnost. Ekskluzivni oblikovni elementi v obliki logotipa DS, giljoše "Clous de Paris", značilne maske ali potopljene kljuke na vratih dajejo avtomobilu zelo značilen in prepoznaven videz.

PERSONALIZACIJA

Notranjost DS 9 bo na voljo v 5 različicah, ki jih navdihuje Pariz. Vrhunska različica je DS Inspiration Opera z razkošnim usnjem Art Ruby Nappa, ki v slogu zapestnice pokriva armaturno ploščo in sedeže. Notranjost, izdelano do najmanjših podrobnosti, dopolnjuje stropno oblazinjenje Alcantara®.

EKSKLUZIVNOST V NAJMANJŠIH PODROBNOSTI

Kabina avtomobila je okrašena z razkošnimi elementi v obliki giljoše "Clous de Paris", kristalnimi gumbi, uro B.R.M R180 in nenazadnje z "bisernimi" šivi.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE

VISOKA MODA. ELEKTRIKA.

DS 9 bo na voljo kot priključni hibrid E-TENSE, ki združuje motor s polnjenjem PureTech in elektromotor s skupno močjo 250 KM s skoraj 50 kilometri dosega v načinu brez emisij (po protokolu WLTP).