DS ACCESS

Dostop do avtomobila še nikoli ni bil tako enostaven

Vaš avto vas bo prepoznal in odklenil

Vaš avto vas bo prepoznal in odklenil

Zahvaljujoč prostoročnemu vstopu PROXIMITY ADML vas bo avto prepoznal od daleč in kot s čarobno palico bo odklenjen ali zaklenjen. Ko se od avtomobila oddaljeni manj kot 3 metre, avto zaživi in ​​zasveti. Ko se mu približate na razdalji 1,5 metra, se avto odklene, potopni ročaji se samodejno izstavijo, saj do tega trenutka bili skriti in nevidni.

Takoj, ko se odmaknete od avtomobila za več kot 2 metra, se ročaji zaskočijo in avto se samodejno zaklene.

 

DS SMART ACCESS*

DS SMART ACCESS*

telefon je ključ za vas in vaše najdražje

Z aplikacijo MyDS* na pametnem telefonu lahko avto odklenete, zaklenete in zaženete, ne da bi morali imeti ključ. S to tehnologijo lahko do 5 oseb po vaši izbiri pooblastite za dostop in zagon brez vaše prisotnosti prek aplikacije MyDS na njihovem telefonu.

 

*delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države – v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi.

DS SMART ACCESS*

DS PILOT

Ko pomagajo najnovejše tehnologije

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Korak bližje avtonomni vožnji

Sistem DS DRIVE ASSIST vozniku olajša vožnjo in mu hkrati omogoči, da kadar koli znova vzpostavi nadzor nad avtomobilom. DS DRIVE ASSIST prilagodi hitrost avtomobila glede na vozilo pred seboj in ga zadrži na voznem pasu, ki ga je izbral voznik. Sistem posega v vožnjo namesto voznika – nadzoruje hitrost in razdaljo potovanja ter tako prispeva k varnosti in udobju potovanja.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS 9 deluje za vas

S sistemom DS PARK PILOT je manevriranje z avtomobilom neverjetno enostavno. Da bi sistem našel parkirno mesto, ki ustreza zunanjim meram DS 9, je dovolj, da ga aktivirate in se po lokaciji vozite s hitrostjo do 30 km / h. Zahvaljujoč tej novi tehnologiji se lahko avtomobil parkira vzdolžno ali pravokotno na pločnik brez  posredovanja voznika.

DS PARK PILOT

DS SAFETY

Največja varnost

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Največja svetilnost za vsako vrsto ceste

Luči DS ACTIVE LED VISION, sestavljene iz glavnega LED žarometa in treh vrtljivih LED modulov, ponujajo več načinov osvetlitve, ki so značilni za vsako situacijo v vožnji. Moduli se vrtijo in spreminjajo jakost in domet svetlobnega žarka glede na vozne razmere (vreme in svetlost). Ne glede na to, ali vozite v mestu, vasi ali po avtocesti, je osvetlitev prilagojena tako, da zagotavlja najvišjo raven vidnosti.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Nočna vidljivost

Sistem DS Night Vision vozniku zagotavlja boljšo vidljivost v temi zaradi infrardeče kamere, nameščene v rešetki prednje maske. Kamera lahko zazna pešce in živali do razdalje 100 metrov.

DS NIGHT VISION
SPREMLJANJE POZORNOSTI VOZNIKA

SPREMLJANJE POZORNOSTI VOZNIKA

Vaš avto pazi na vas

Tako podnevi kot ponoči senzorski sistem in kamera neprestano spremljata znake utrujenosti ali motenja voznika v povezavi s sledenjem poti avtomobila. Če sistem zazna zaspanost voznika ali pomanjkanje njegove pozornosti, se oglasi zvočni signal in na osrednjem zaslonu se prikaže obvestilo.

DS LOUNGE

Utelešenje elegance in udobja

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Ta inteligentni sistem vzmetenja neprestano skenira površino ceste s pomočjo senzorjev in kamere na vrhu vetrobranskega stekla. Podatki se v milisekundah prenesejo na krmilno enoto, ki deluje neodvisno z vsakim kolesom. Glede na pridobljene informacije nenehno spreminja nastavitve blažilnikov in tako zagotavlja optimalno udobje med vožnjo.

AKUSTIČNO UDOBJE IN ZVOČNI SISTEM FOCAL ELECTRA®

Ob predstavitvi modela DS 9 so naši razvijalci pripravili nov koncept na področju zvočnega udobja. Steklo z zvočno folijo, ki odstrani tresljaje zahvaljujoč varilni tehnologiji, ustvarja mirno in sproščeno vzdušje v notranjosti avtomobila. To izvrstno delo zagotavlja nemoteno poslušanje jasnih tonov iz zvočnega sistema Focal Electra®, opremljenega s 14 zvočniki.

PROSTOR ZA VSAKOGAR

DS 9 je zasnovan tako, da vsakemu potniku zagotavlja enako raven udobja. Spredaj, pa tudi zadaj, so sedeži z možnostjo zračenja in ogrevanja ter opremljeni z masažno funkcijo. Zahvaljujoč veliki medosni razdalji 2,89 m ima DS 9 dovolj prostora za zadnje sedeže. Zadnji sredinski naslon za roke je sestavni del splošnega udobja. Tako kot sedeži, je sredinski naslon pokrit z usnjem nappa, vsebuje tudi prostor za shranjevanje ter priključke USB in deluje kot nadzorni center za različne funkcije.