E-TENSE : ELEKTRIČNA IN HIBRIDNA VOZILA DS

E-TENSE, ki je zasnovan za mesta jutrišnjega dne, pooseblja našo rešitev za mobilnost, osredotočeno na užitke v vožnji in se ponaša s storitvami, ki so prilagojene vsem vašim potrebam.
Spoznajte naša izvrstna modela: električno vozilo DS 3 CROSSBACK E-TENSE in priključnega hibrida DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4.

SPOZNAJTE NAŠE MODELE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% električen

Poleg tega, da je naša izvedenka E-TENSE na 100 % električni pogon ohranila enako prostornost v notranjosti kot DS 3 CROSSBACK, vam ponuja tudi užitke in udobje v vožnji. Na voljo boste imeli od 300 do 320 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTP in možnost za 80 % napolnjenost baterije v 30 minutah.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

Priključni hibridni SUV

Po zaslugi njegovih električnih motorjev imate skupno na voljo 300 konjskih moči v kombinaciji s štirikolesnim pogonom. V popolnoma električnem pogonu lahko naš priključni hibrid prevozi 50 kilometrov*, kar povsem zadostuje za vsakodnevne prevoze od doma do službe.

*Po postopku WLTP. Doseg je odvisen od opreme vozila, pogojev vožnje in načina vožnje.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

Tekmovalni šport je obrodil inovacije

Na podlagi izkušenj, pridobljenih med sodelovanjem v formuli E, smo v naše električne in priključne hibridne modele vključili tehnologije, ki so izšle iz avtomobilskega športa, kot je na primer rekuperacija energije med zaviranjem. Električno vozilo, ki je nastalo kot plod zmogljivosti, vas bo popeljalo do novih obzorij in to v slogu.

Spoznajte prednosti čistega avtomobila

Zmogljivost in užitki

V naših električnih in priključnih hibridnih vozil se najde prostor za užitke v vožnji. Nemudoma razpoložljivi navor, nična stopnja onesnaževanja pri električnem pogonu in nizke emisije pri priključnem hibridnem pogonu: predajte se novim izkušnjam.

Vožnja po mestu v vseh razmerah

Odločite se za električno ali priključno hibridno vozilo in za vas omejitve prometnega režima v mestih ne bodo več veljale. Sinje modra dioda LED na zgornjem delu vetrobranskega stekla označuje, da vozite z električnim pogonom, s čimer boste imeli omogočen dostop do nekaterih ulic ali predelov, kjer veljajo omejitve.

(1)*Prikazani podatki (kombinirane vrednosti) o porabi goriva in emisij osnaževal znanjega zraka CO2 so določeni v skladu z novim globalno usklajenim preskusnem postopku za lahka vozila Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure WLTP – Uredba EU 2017/948. Od 1. septembra 2018 je postopek WLTP v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEDC). Najnovejši globalno usklajeni poskusni postopek za homologacijo vozil WLTP omogoča dostop do bolj natančnih podatkov, saj upošteva specifikacije vsakega posameznega vozila vključno z vso opcijsko opremo, ki lahko občutno vpliva na porabo goriva in emisije CO2. Vrednosti ne upoštevajo zlasti uporabe in pogojev vožnje, opreme ali možnosti in se lahko razlikujejo glede na obliko pnevmatik. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili povezanih davkov in dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le-teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO2 preberite smernico Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS. št. 24-956/2014).