OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

PREVERITE INFORMACIJE

DS 3 CROSSBACK

Prefinjen z značajem

Že od 24.000,00 € z DDV

 

MOČ

Od 155 KM

Na voljo tudi 100% električna različica

DIMENZIJE

dolžina : 4,12 metrov

šitina : 1,79 metra

višina : 1,53 metra

PORABA/ EMISIJE (PO KOMBINIRANEM CIKLU WLTP¹)

od 0 do 8,1 L  / 100 km

do 0 do 143g  CO₂ / km

KARAKTER Zunanjost : prefinjena in prepoznavna

Naš kompaktni SUV DS 3 CROSSBACK je preplet elegance, udobja in tehnologije. Njegovo impozantno karoserijo krasijo podrobnosti, ki nakazujejo na modernost in prefinjenost. 

MOGOČEN IN ESTETSKO IZPOPOLNJEN DIZAJN

Za volanom vozila DS 3 CROSSBACK boste vedno v središču pozornosti. Kompaktni SUV z usločeno obliko karoserije in velikimi kolesi se ponaša z avantgardnimi stilskimi linijami, ki so mogočne in hkrati tudi izklesane.

FASCINANTEN SVETLOBNI PODPIS

Žarometi DS MATRIX LED VISION najnovejše generacije poudarijo elegantno postavo vozila in vam nudijo še eno veliko prednost: stalno lahko vozite z dolgimi lučmi, ne da bi pri tem slepili druge udeležence v prometu.

Inteligentni žarometi samodejno prilagajajo svetlobni snop razmeram v prometu po zaslugi kamere na zgornjem delu vetrobranskega stekla.

LINIJE, KI JIH POUDARJAJO OSUPLJIVE PODROBNOSTI

Za volanom vozila DS 3 CROSSBACK boste vedno v središču pozornosti. Kompaktni SUV z usločeno obliko karoserije in velikimi kolesi se ponaša z avantgardnimi stilskimi linijami, ki so mogočne in hkrati tudi izklesane.

KLJUKE, KI VAM ODPREJO VRATA

Pustite se presenetiti čarobnim vratnim kljukam, ki se izstavijo izključno takrat, ko jih potrebujete. Preostali del časa so skrite in se idealno prilegajo karoseriji ter poudarjajo prefinjeno karoserijo vašega vozila DS 3 CROSSBACK.

Motorji Spoznajte motorje, ki so na voljo za DS 3 CROSSBACK

E-TENSE : 100% ELEKTRIČNI POGON

Nič emisij

PURETECH : BENCISKI MOTORJI

PureTech 155 s samodejnim menjalnikom

PureTech 130 s samodejnim menjalnikom

PureTech 100 z ročnim menjalnikom

BLUEHDI : DIZELSKI MOTORJI

BlueHdi 130 s samodejnim menjalnikom

BlueHdi 100 z ročnim menjalnikom

BARVNA PALETA DS 3 CROSSBACK

1
NAZAJ NA BARVE
1
Modra Milenium
PRIKAŽI STREHE
1
Rdeča Rubi
PRIKAŽI STREHE
1
Bela Banquise
PRIKAŽI STREHE
1
Siva Platinum
PRIKAŽI STREHE
1
Siva Artense
PRIKAŽI STREHE
1
Bela Perla Nacre
PRIKAŽI STREHE
1
Črna Perla Nera
PRIKAŽI STREHE
Bela Opale*
Črna Perla Nera
Bela Opale
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond
Bela Opale
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond
Bela Opale
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond
Bela Opale
Črna Perla Nera
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond

* Niso prikazane vse kombinacije barv. Za več informacij si oglejte cenik ali se obrnite na prodajnega svetovalca DS.

 

VSA PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE ZA DS 3 CROSSBACK

1
17'' alu platišča ANKARA
17'' alu platišča DUBAI črna
17'' alu platišča MADRID črna
18'' alu platišča SAO PAULO
18'' alu platišča MONZA
18'' alu platišča SHANGHAI
[cle1: 1_BARCELONA_ZHHAJPG Lang:SL]
18'' alu platišča BARCELONA
[cle1: KYOTO Lang:SL]
18'' alu platišča KYOTO

Savoir-faire

Obdajte se z elegantno notranjostjo vozila
DS 3 CROSSBACK. V notranjosti vašega vozila
smo veliko pozornosti posvetili
kakovostnim materialom
in končni obdelavi vsake najmanjše podrobnosti.

SVET
VISOKE MODE
Ženske in moški s strastjo

Glasniki resnično edinstvenega znanja so naši strastni in navdihnjeni obrtniki oblikovali DS 3 CROSSBACK kot koncentrat plemenitih materialov in Haute Couture zaključkov. DS 3 CROSSBACK odraža osebni izraz neprimerljivega sloga, inovativnega užitka in edinstvenega udobja

"Biserni šiv"

Z dodelavo usnja z, t.i. "bisernimi" šivi, iz sveta visoke mode in pariških butikov, so naši obrtniki notranjost vozil DS popeljali na popolnoma nov nivo elegance in prestiža, linije so čiste, šivi pa nežni in delikatni. "Biserni šiv" daje  pridih  visoko modo in je prepoznavni podpis znamke DS Automobiles.Zahvaljujemo se Invenio Flory, ustvarjalcu sodobnih okrasnih del, ki nam je omogočil snemanje v njihovem studiu: https://invenioflory.fr 

 

Giloširani detajli "Clous de Paris"

Navdihujoče se iz sveta urarstva in njegovih zapletenih zakladiov, naši mojsti delajo v skladu z zahtevami rokodelske dejavnosti. Tako umetniško kot tehnično, giljoširani vzorec "Clou de Paris" predstavlja majhne žebljičke s piramidnimi glavicami, ki se elegantno prepletajo.

SEDEŽI Z IMITACIJO PAŠČKA URE

Naši usnjarski mojstri pridobijo svoje obrtniško znanje tekom dolgotrajnega vajeniškega procesa in edinstvenega strokovnega usposabljanja, kot recimo o zasnovi usnja z dizajnom paščka zapestne ure za sedeže, ki je legendarni simbol znamke DS.

DS LOUNGE Neprimerljivo udobje

Tako na kratkih kot tudi dolgih poteh boste v vozilu DS 3 CROSSBACK vedno deležni izjemnega udobja. V prednje in zadnje sedeže smo vgradili peno dvojne gostote z inovativno obdelavo, s čimer smo pridobili obdajajočo in visoko kakovostno osnovo.

In ker so trenutki miru nadvse dragoceni, zlasti v mestnem okolju, so naši inženirji poskrbeli, da vaše vozilo zagotavlja vrhunsko izolacijo pred hrupom in vibracijami.

Pod 10-palčnim zaslonom na dotik je osrednja konzola dramatično uprizorjena. Odraža izrazit stil naše blagovne znamke, občutljivi gumbi in dve osrednji odprtini za prezračevanje v obliki diamantov.

DOBRO POČUTJE

Tako se boste lahko osredotočili na užitke v vožnji ter izkoristili prednosti učinka DS LOUNGE in še posebej našega vrhunskega avdio sistema Hi-Fi FOCAL Electra®.

V sklopu sistema je na voljo 12 zvočnikov in nizkotonski zvočnik, ki so idealno razporejeni po potniškem prostoru. S skupno močjo 515 Wattov vam sistem omogoča, da se naužijete glasbe in izjemno uravnoteženega zvoka.

TEHNOLOGIJE Koncentrat tehnologij, zasnovanih ravno za vas

ADML PROXIMITY

Nov način dostopa do vašega vozila

1,50 m: DS 3 CROSSBACK zazna vašo prisotnost z razdalje 1,50 metrov. Ko se vozilu približate, se s pomočjo sistema ADML PROXIMITY samodejno odklene in vratne kljuke, ki do takrat niso bile opazne, se izstavijo. Zdaj vam preostane le še, da odprete vrata in poprimete za volan.

Ko se vozilu oddaljujete, je postopek precej podoben: kljuke se zložijo in vozilo se samodejno zaklene.

DS DRIVE ASSIST

Voziti ali imeti voznika

Na dolge poti se boste lahko podali povsem brez skrbi po zaslugi vrhunske tehnologije DS DRIVE ASSIST. Inovativen sistem, ki deluje do hitrosti 180 km/h, natančno umesti vaše vozilo na vozni pas in nastavi njegovo hitrost glede na pred vami vozeče vozilo.

V upočasnjenem prometu pa ta tehnologija upravlja tudi faze zaustavitve in ponovnega zagona vozila.

DS MATRIX LED VISION

Osvetlitev brez bleščanja

Z žarometi zadnje generacije DS MATRIX LED VISION lahko ponoči vozite s stalno vklopljenimi dolgimi lučmi, ne da bi zaslepili ostale udeležence v prometu. Za zagotovitev optimalne osvetlitve inteligentni žarometi samodejno prilagajajo svetlobni snop razmeram v prometu, ki jih zaznava kamera na zgornjem delu vetrobranskega stekla.

HEAD-UP DISPLAY

Nikoli ne odmikajte pogleda s ceste

Hitrost, podatki tempomata/omejevalnika hitrosti vozila, odčitane vrednosti s prometnih znakov, sistemi za pomoč pri vožnji in navigacijo. Na poti lahko dostopite do vseh bistvenih podatkov brez odmika pogleda s cestišča po zaslugi prosojnega zaslona v višini oči.

Tehnologija, izposojena pri lovskih letalih, projicira na prosojni barvni zaslon, ki se nahaja v voznikovem vidnem polju, vse bistvene informacije za vožnjo.

ACTIVE CITY BREAK

Zaviranje v sili nove generacije

Da bi zagotovili vašo varnost in varnost vaših potnikov, smo vozilo opremili s sistemom za zaviranje v sili ACTIVE SAFETY BRAKE. Sistem zaznava ovire*, ki se nahajajo na vašem voznem pasu tako podnevi kot tudi ponoči, s pomočjo zaznavala in kamere na zgornjem delu vetrobranskega stekla najnovejše generacije.

V primeru neizogibne nevarnosti sistem voznika na to opozori z vizualnim in zvočnim signalom. Če se voznik še vedno ne odzove, se sproži samodejno zaviranje.

 

*Zaznane ovire so vozila (ki vozijo v isti smeri ali so zaustavljena), pa tudi pešce, kolesarje in motorje, ki se nahajajo na istem voznem pasu.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV S PRIPOROČILOM

Votre voiture détecte les panneaux

Predajte se optimalnemu udobju v vožnji po zaslugi tehnologije za prepoznavanje prometnih znakov za omejitev hitrosti in priporočanje hitrosti. Sistem odčita podatke s stalnih in začasnih prometnih znakov omejitve hitrosti, ki se nahajajo ob cesti in jih nato prikaže na instrumentni plošči, da vas v realnem času obvesti o morebitni previsoki hitrosti. Nastavljeno vrednost tempomata/omejevalnika hitrosti lahko tudi spremenite, da hitrost vozila prilagodite prepoznani omejitvi.

E-TENSE Prefinjenost na 100% električni način

Električno vozilo brez kompromisov

Z več kot 320 kilometri avtonomije DS 3 CROSSBACK E-Tense odpira vrata novi generaciji električnih vozil. Naš ekskluzivno zasnovani SUV na 100 % električni pogon uteleša tehnologijo in prefinjenost. 80-odstotna napolnjenost akumulatorja v 30 minutah. 

STORITVE PO MERI

Pravni poduk

 *Prikazani podatki (kombinirane vrednosti) o porabi goriva in emisij osnaževal znanjega zraka CO2 so določeni v skladu z novim globalno usklajenim preskusnem postopku za lahka vozila Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure WLTP - Uredba EU 2017/948. Od 1. septembra 2018 je postopek WLTP v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEDC). Najnovejši globalno usklajeni poskusni postopek za homologacijo vozil WLTP omogoča dostop do bolj natančnih podatkov, saj upošteva specifikacije vsakega posameznega vozila vključno z vso opcijsko opremo, ki lahko občutno vpliva na porabo goriva in emisije CO2. Vrednosti ne upoštevajo zlasti uporabe in pogojev vožnje, opreme ali možnosti in se lahko razlikujejo glede na obliko pnevmatik. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili povezanih davkov in dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le-teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO2 preberite smernico Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS. št. 24-956/2014)