DS 7 CROSSBACK NOTRANJOST

Edinstvena odličnost strokovnega francoskega znanja

Že od 36.800,00 € z DDV

 

OBČUTEK ZA PODROBNOSTI

Sodobna in elegantna notranjost vozila DS 7 CROSSBACK je odsev strokovnega znanja in izkušenj naših oblikovalcev, inženirjev in usnjarjev. Vsak posamezen material in vsaka najmanjša podrobnost priča o inspiraciji iz sveta visoke mode.

NOTRANJOST VISOKE MODE

SEDEŽI Z IMITACIJO PAŠČKA URE

Naši usnjarski mojstri pridobijo svoje obrtniško znanje tekom dolgotrajnega vajeniškega procesa in edinstvenega strokovnega usposabljanja, kot recimo o zasnovi usnja z dizajnom paščka zapestne ure za sedeže, ki je legendarni simbol znamke DS.

GILJOŠIRANI "CLOUS DE PARIS"

Navdihujoče se iz sveta urarstva in njegovih zapletenih zakladiov, naši mojsti delajo v skladu z zahtevami rokodelske dejavnosti. Tako umetniško kot tehnično, giljoširani vzorec "Clou de Paris" predstavlja majhne žebljičke s piramidnimi glavicami, ki se elegantno prepletajo.

"BISERNI" ŠIVI

Z dodelavo usnja z, t.i. "bisernimi" šivi, iz sveta visoke mode in pariških butikov, so naši obrtniki notranjost vozil DS popeljali na popolnoma nov nivo elegance in prestiža, linije so čiste, šivi pa nežni in delikatni. "Biserni šiv" daje  pridih  visoko modo in je prepoznavni podpis znamke DS Automobiles.

URA BRM R180

Ura B.R.M R180, zasnovana v sodelovanju z B.R.M Chronographes, veličastno izstopa iz ohišja na armaturni plošči, ko se vozilo zažene. S svojimi kazalci, ki samodejno določajo čas, združuje tehnologijo in eleganten dizajn.

UPRAVLJALNI GUMBI Z INTARZIJO

Naši oblikovalci se zavzemajo za izpopolnjevanje naših vozil z najžlahtnejšimi materiali. Odvisno od izbrane notranjosti  DS Inspiration je lahko upravljalni gumb na sredinski konzoli opremljen s kristalnimi intarzijami, redkim detajlom, ki s prestižnim zaključkom poveča sredinsko konzolo.

VOZNIKOVO MESTO

Voznikovo mesto, zasnovano za užitek čutovvožnje in občutenja ceste, združuje tehnologijo, podrobnosti in prefinjenost. Celoten volan je tako prekrit z usnjem, 12-palčni digitalni zaslon pa olajša dostop do informacij o vožnji.

VAŠA NAJLEPŠA INSPIRACIJA

Notranjost vozila DS 7 CROSSBACK izkazuje čast Parizu in zvesto sledi filozofiji stila DS, ki zagovarja individualizacijo podobe. V ponudbi so štiri kombinacije notranjosti, imenovane "inspiracije DS", ki bodo zadostile željam in okusom vsakega

DS 7 premium sedeži

BREZSKRBNOST IN ODLIČNOST

Potniški prostor vozila DS 7 CROSSBACK je zasnovan tako, da je vsako upravljalno stikalo na dosegu roke. Tako se boste lahko popolnoma osredotočili na užitke v vožnji ali pa se preprosto sprostili ob neverjetnem zvoku sistema Hi-Fi FOCAL Electra® s 14 zvočniki.

DS 7 premium zvočniki
DS 7 12-palčni zaslon na dotik
DS 7 zadnji sedeži

Ne šteje samo tisto, kar je v notranjosti, odkrijte presenetljivo zunanjo zasnovo ali izveste več o tehnologiji v DS 7 CROSSBACK

Ko postanete lastnik vozila, se samodejno pridružite našemu programu storitev Only You.
Program, ki je nastal po vašem navdihu in ki smo ga razvili za vas, je temeljni steber izkušnje DS in dokaz naše predanosti vam.
Še dolgo po nakupu vašega vozila DS boste deležni prednosti paketa storitev, ki so bile namenjene posebej vam in prilagojene vašim potrebam.

KONTAKTIRAJ PRODAJNO MESTO

STORITVE PO MERI