Novi DS 7

Prefinjenost je potovanje

Od 39600 € z DDV

[cle1: 104802JPG Lang:SL]
 

MOČ

Od 130 do 360 konjskih moči in štirikolesni pogon

Priključni hibridni motor v ponudbi

MERE

Dolžina: 4,59 metra

Širina: 1,90 metra

Višina: 1,63 metra

PORABA / EMISIJE (WLTP KOMBINIRANI CIKEL)

Od 1.2 L/100 km

Od 28 g CO₂/km

Očarljiv Nova karizmatična oblikovna zasnova

Spoznajte novi DS 7, prefinjenega SUV-ja, ki zapeljuje s svojimi elegantnimi in dinamičnimi linijami.

Spoznajte novi DS 7

Pomagali vam bomo izbrati izvedenko novega DS 7, ki je za vas najbolj primerna.

Eleganten in dinamičen Mogočen stil

V tem sodobnem SUV-ju sta združena tehnološka odličnost in izjemno udobje, tako da boste znova spoznali užitke v vožnji. Po zaslugi naprednih tehnologij in skrbno dodelanih podrobnosti v notranjosti ta najnovejši model velja za pravo odo umetnosti potovanja in strokovno podkovanemu francoskemu znanju znamke DS Automobiles.

Motorji, ki so na voljo za novi DS 7

PRIKLJUČNI HIBRID

E-TENSE 360 KM s štirikolesnim pogonom
E-TENSE 300 KM s štirikolesnim pogonom
E-TENSE 225 KM

DIZELSKI

BlueHDi 130 KM s samodejnim menjalnikom

Oblikovna zasnova zunanjosti Novi DS 7

Po celoviti in elegantni prenovi je novi DS 7 pridobil dinamično obliko karoserije, izrazite karakterne poteze in oblikovno prenovljen prednji del. Zadnji del krasijo nove luči z učinkom lusk, ki se povsem prilegajo linijam karoserije in harmonično dopolnjujejo nove oblikovno prenovljene prednje luči s prodornim in osupljivim pogledom.

Nov zapeljiv pogled

Svetlobni podpis novega DS 7, ki ga poveličujejo luči DS PIXEL LED VISION 3.0 in DS LIGHT VEIL, navda vozilo s prodornim in nepozabnim pogledom. Naši novi žarometi so visoko tehnološko izpopolnjeni in v kombinaciji z novo okrasno masko poudarijo eleganco prednjega dela.

Svetlobni podpis novega DS 7

Elegantne in dinamične linije

S svojimi prefinjenimi potezami in napetimi linijami novi DS 7 ponuja edinstvena razmerja, ki do potankosti združujejo moč, izčiščenost in eleganco.

Oblikovna zasnova novega DS 7

Nove luči z učinkom lusk

Zadnje luči full LED z učinkom lusk poveličujejo svetlobni podpis novega DS 7, ki je zares poseben in prepoznaven v množici drugih.

Zadnje luči full LED novega DS 7

Oblikovna zasnova notranjosti Prefinjeno strokovno znanje za vaše udobje

Izkoristite prednosti izjemnega bivalnega udobja in notranjosti po meri. Elegantni materiali, skrbno izdelane podrobnosti in tehnološko napredno voznikovo mesto prispevajo k vašemu dobremu počutju in prvorazrednemu udobju na čisto vseh poteh.

Novi DS 7
Novi DS 7

Notranjost v napa usnju

Vsaka najmanjša podrobnost v notranjosti novega DS 7 je prežeta z eleganco, do izraza pa pridejo tudi prefinjena končna obdelava in visokokakovostni materiali, kot na primer napa usnje v sivi Perle ali črni Basalte. Privoščite si luksuzno notranjost in plemenite materiale, ki so zasnovani po najpristnejši tradiciji strokovno podkovanega francoskega znanja.

Dizajn paščka zapestne ure

Naši usnjarski mojstri so notranjost novega DS 7 okrasili z napa usnjem, to je dragoceno polno zrnasto usnje. Ekskluzivna izdelava z dizajnom paščka zapestne ure elegantno poudarja močno povezavo med znamko DS Automobiles in francoskimi rokodelskimi mojstri.

Biserni dekorativni šivi

Okrasne šive našega usnja krasi visoko prefinjena podrobnost v motivu pravega bisera, ki se je porodil neposredno iz zamisli naših usnjarskih mojstrov. Ta elegantna in prefinjena podrobnost se spogleduje z visoko modo in velja za edinstven podpis znamke DS Automobiles.

Ura B.R.M. R180

Ura B.R.M R180, ki je bila zasnovana v partnerskem sodelovanju z znamko B.R.M Chronographes, se ob zagonu vozila veličastno izstavi iz svojega ležišča na armaturni plošči, njeni kazalci pa takrat samodejno prikažejo točen čas. Ura je tehnološko napredna in elegantna.

Volan v polnem zrnastem usnju

Privoščite si še bolj udobno vožnjo in občutite mehkobo usnja, ki prekriva volan novega DS 7. To elegantno polnozrnato usnje, ki so ga oblikovali usnjarski mojstri, dopolnjujejo nesvetleči kromani vstavki, ki v potniški prostor vnesejo prestižen dizajn.

Giljoširana dekoracija «Clous de Paris»

Za okrasitev upravljalnih stikal novega DS 7 so se naši obrtniški mojstri zgledovali po luksuznem urarstvu in ustvarili giljoširano dekoracijo «Clous de Paris». Umetniško in tehnično dovršena končna obdelava predstavlja majhne žebljičke s piramidalno glavo, ki se dostojanstveno medsebojno prepletajo.

Potovanje z vzpostavljeno povezavo Vrhunske digitalne izkušnje

Voznikovo mesto novega DS 7

Povezljivo voznikovo mesto

Za novega DS 7 smo zasnovali virtualno in tehnološko napredno voznikovo mesto. Zanj sta na voljo 12,3-palčna digitalna instrumentna plošča in veliki 12-palčni sredinski zaslon na dotik HD, s katerih boste lahko z nekaj dotiki prebirali vse bistvene informacije in uživali v izjemnem udobju.

Tehnologija DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika z zaslonom na dotik in glasovnim prepoznavanjem. DS IRIS SYSTEM izvrši vse vaše ukaze natanko tako, kot želite.

Za volanom novega DS 7 boste lahko uživali v neprimerljivih izkušnjah med poslušanjem zvoka iz sistema Hi-Fi FOCAL Electra®. Avdio sistem vsebuje 14 zvočnikov, med katerimi sta tudi nizkotonski zvočnik in ojačevalnik s skupno močjo 515 Watt za izjemno zvokovno potopitev v svet glasbe.

Avdio sistem Hi-Fi System FOCAL Electra

Motor E-TENSE 4x4 360 Visokozmogljivi hibrid

Strokovno podkovano znanje

Na podlagi bogatih izkušenj, pridobljenih med sodelovanjem na prvenstvu Formule E in dveh osvojenih nazivov dvojnega svetovnega prvaka v Formuli E, so inženirji ekipe DS PERFORMANCE v motor E-TENSE novega DS 7 vključili tehnologije, ki izhajajo iz avtomobilskega športa, kot na primer rekuperacija energije med zaviranjem.
Z motorjem E-TENSE 4x4 360 je novi DS 7 pridobil poseben pogonski sklop, posebno vzmetenje in zadnjo premo, ki so plod strokovno podkovanega znanja naših strokovnjakov DS Performance.

Novi DS 7 E-TENSE 4x4 360

E-TENSE Dinamična brezskrbnost z izvedenko E-TENSE

Udobni in učinkoviti priključni hibridni motorji novega DS 7, ki lahko dosežejo tudi 360 konjskih moči in ponujajo štirikolesni pogon, vam zagotavljajo umirjeno in prijetno vožnjo na poteh v premijskem razredu.

Novi DS 7 E-TENSE

ELEKTRIČNI DOSEG

Do 65 km (pri kombiniranem voznem ciklu)
Do 81 km (pri mestnem voznem ciklu)

POLNJENJE

Trajanje polnjenja do 100 %: približno 2 uri
(na stenski polnilnici 32 A in 7,4 kW)

MOČ MOTORJA

Kombinirana moč motorja (termični + električni)

165 kW / 225 KM

221 kW / 300 KM

264 kW / 360 KM

Novi DS 7 E-TENSE 4x4 360

Moč štirikolesnega pogona

Pri vklopljenem načinu SPORT se vzpostavi kombinirana moč dveh električnih motorjev in bencinskega motorja, ki novemu vozilu DS 7 zagotovi izjemno moč, ki lahko doseže kar 360 konjskih moči in 520 Nm navora, pri tem pa ohrani izjemno prožnost pri vožnji.

Lansirna izvedenka novega DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Lansirna izvedenka
Novi DS 7 E-TENSE
4x4 360 La Première

Priključni hibridni motor s 360 konjskimi močmi in štirikolesnim pogonom
Sedeži v napa usnju kakovosti paščka zapestne ure
Posebni dekorativni elementi črne barve
21-plačna lita platišča BROOKLYN
Pomična panoramska streha

Tehnologija E-TENSE

Povsem svobodna vožnja

Regenerativno zaviranje

Funkcija E-SAVE

Načini vožnje

Med zaviranjem prestrezite električno energijoVeč
Tehnologija E-TENSE
Nastavite uporabo električnega načinaVeč
Funkcija E-SAVE
Izberite svoj način vožnjeVeč
Načini vožnje

Prednosti priključnega hibrida E-TENSE

Emisije in poraba goriva

Za naše modele E-TENSE so na razpolago trije motorji z 225 konjskimi močmi in različica s štirikolesnim pogonom s 300 in 360 konjskimi močmi, katerih emisije znašajo do 49 gramov CO₂/km (v fazi pridobitve homologacije).

Neslišno delovanje in udobje v vožnji

Izkoristite prednosti optimalne zvočne izolacije, ki jo dodatno okrepijo večplastna stekla: novi priključni hibrid DS 7 vam tako zagotavlja brezskrbno in hkrati prožno vožnjo.

Dve verziji s štirikolesnim pogonom

Z dvema motorjema E-TENSE 4x4 300 in E-TENSE 4x4 360, ki sta na voljo skupaj s samodejnim menjalnikom EAT8, vam novi DS 7 ponuja izjemne zmogljivosti v vožnji.

Storitve po meri