Podrobnosti

Naš kompaktni SUV DS 3 CROSSBACK, ki uspešno združuje eleganco, udobje in tehnologijo, se od drugih loči po impozantni obliki karoserije, ki jo krasijo razni detajli, ki nakazujejo na njegovo modernost in prefinjenost.

Post-production : Astuce Productions

Pustite se presenetiti čarobnim vratnim kljukam, ki se izstavijo izključno takrat, ko jih potrebujete. Preostali del časa so skrite in se idealno prilegajo karoseriji ter poudarjajo prefinjeno karoserijo vašega vozila DS 3 CROSSBACK..

02-DS-ConvertImage

Žarometi DS MATRIX LED VISION najnovejše generacije poudarijo elegantno postavo vašega vozila in vozniku omogočajo tudi zelo veliko prednost: stalno lahko vozi z dolgimi lučmi, ne da bi zaslepil ostale udeležence v prometu.

Po zaslugi kamere na zgornjem delu vetrobranskega stekla inteligentni žarometi samodejno prilagajajo svetlobni snop glede na razmere v prometu.

Žarometi DS MATRIX LED VISION so razdeljeni na tri module LED za zasenčene luči in en modul MATRIX BEAM za dolge luči, ki je prav tako razdeljen na 15 identičnih in neodvisnih segmentov, se vklapljajo in izklapljajo postopoma, odvisno od zaznanih razmer v okolici.

03-DS

Za volanom vozila DS 3 CROSSBACK boste vedno v središču pozornosti. Kompaktni SUV z usločeno obliko karoserije in velikimi kolesi se ponaša z avantgardnim stilom, ki je mogočen in hkrati tudi izklesan.

04-DS

Način pogona vašega vozila se lahko spremeni, vaše zahteve pa se ne bodo, zato je bila naša 100 % električna izvedenka DS 3 CROSSBACK E-Tense zasnovana z namenom, da bi vam zagotovila isto stopnjo udobja kot naši modeli z bencinskim ali dizelskim motorjem, in to brez nobenega kompromisa glede kakovosti bivanja in prostornine prtljažnika. DS 3 CROSSBACK vam kot meščan po duši navkljub kompaktnim gabaritnim meram ponuja izjemno prostornost. Da bi vam lahko ponudili ravno toliko udobja, kot ga potrebujete, smo vanj vgradili številna praktična in funkcionalna odlagalna mesta, zadnjo sedežno klop z možnostjo preklopa in prtljažnik s 350 litri prostornine.
.

05-DS

Prednosti vozil

Znotraj vozila DS 3 CROSSBACK boste obdani s prefinjenostjo. Čisto posebno pozornost smo posvetili izbiri plemenitih materialov in končni obdelavi vsake najmanjše podrobnosti v notranjosti vašega vozila.

06-DS

Na vašem zaslonu na dotik je sredinska upravljalna plošča prikazana na zares spektakularen način. Sredinska zračnika in stikala na dotik so v obliki diamanta, ki se na ta način zgledujejo po prepoznavnem stilu naše znamke.

07-DS

Notranjost vozila DS 3 CROSSBACK je zvest predstavnik filozofije stila DS, ki zagovarja individualizacijo podobe. Uredite si notranjost svojega vozila po lastni podobi in izberite eno izmed petih razpoložljivih kombinacij notranjosti, imenovanih Inspirations DS.

08-DS

Tako na kratkih kot tudi dolgih poteh boste v vozilu DS 3 CROSSBACK vedno deležni enako izjemnega udobja.

V prednje in zadnje sedeže smo vgradili penasti material dvojne gostote z inovativno obdelavo, s čimer smo pridobili odbajajočo in visoko kakovostno osnovo. In ker so trenutki miru nadvse dragoceni, kar še zlasti velja za mestno okolje, so naši inženirji poskrbeli, da ima vaše vozilo visoko raven zvočne izolacije in izolacije pred tresljaji.

09-DS

Ob pomoči našega visoko tehnološkega in intuitivnega voznikovega mesta se boste lahko osredotočili izključno na tisto, kar največ šteje: užitki v vožnji. Potniški prostor vozila DS 3 CROSSBACK smo zasnovali tako, da lahko neposredno dostopite do vsake informacije in vsakega upravljalnega stikala.

10-DS

Do upravljalnih stikal vašega vozila lahko dostopite prek velikega 10,3-palčnega zaslona na dotik HD, vse informacije za vožnjo pa poiščite na digitalni 7-palčni instrumentni plošči.

Za najvišjo stopnjo udobja med vožnjo si lahko med osebnimi nastavitvami izberete informacije o vožnji, ki jih želite imeti prikazane na instrumentni plošči: hitrost, nivo goriva, števec kilometrov, sistemi za pomoč pri vožnji in navigacija …

Base de donnée : Astuce Productions

Zmogljivost

DS 3 CROSSBACK E-Tense, ki bo na pri koncu leta 2019, odpira vrata novi generaciji električnih vozil. Naš ekskluzivno zasnovani SUV na 100 % električni pogon uteleša tehnologijo in prefinjenost.*

*Podatki so zgolj ocena in so informativne narave  ter podvrženi predhodni odobritvi.

23-DS

En in edini

Morda sanjarite o unikatnem modelu, ki bi poosebljal vaš okus za estetiko in inovacije. Spoznajte našo omejeno serijo DS 3 CROSSBACK La Première, ki ni le prefinjena temveč tudi tehnološko dovršena.

Izvedenka La Première, ki je na voljo iz omejene serije, je najbogatejša in najbolj prestižna signatura, ki je na voljo za DS 3 CROSSBACK.

24-DS

SESTAVITE SI SVOJEGA DS 3 CROSSBACK

Predstavljeno vozilo na sliki je simbolične narave in se morda ne sklada s konfiguracijo vozila. Podatki so informativne narave. Seznam opcijske opreme za vozilo ni izčrpen.
BARVE ZUNANJOSTI
Barve karoserije, ki so na voljo
Bela Banquise
Barve strehe, ki so na voljo
Steha črna Onyx
PLATIŠČA
Alu platišče 18" BARCELONA
Bela Banquise
Steha črna Onyx
Alu platišče 18" BARCELONA