Podrobnosti

DS 7 CROSSBACK odpira vrata drugi generaciji modelov DS Automobiles. Elegantni SUV izraža vso svojo plemenitost prek prednjega dela DS WINGS, ki ga prepoznamo v množici drugih. Gledano s profila pa dinamičnost vozila poudarjajo njegove izklesane linije in estetsko dodelana platišča. Prednja žarometa DS ACTIVE LED VISION sta obdelana kot kos pravega nakita in dajeta zunanjemu dizajnu piko na i.

01_DS7_CROSSBACK

Z lučmi DS ACTIVE LED VISION si boste zagotovili boljšo vidljivost ponoči in bili v središču pozornosti. Žarometi vozila DS 7 CROSSBACK se vklopijo ob odpiranju vrat. Za vašo varnost pa skrbi tehnološko in stilsko dovršena osvetlitev.

02_DS7_CROSSBACK

Zadnje luči s tehnologijo 3D Full LED, ki so nastale neposredno po zgledu konceptnega vozila DS E-TENSE, se ponašajo s končno obdelavo v tridimenzionalnem motivu lusk, zaradi katerih so še bolj privlačne na pogled.

03_DS7_CROSSBACK

Notranjost vozila DS 7 CROSSBACK je zvest predstavnik filozofije stila DS, ki zagovarja individualizacijo podobe. Na voljo so štiri kombinacije notranjosti “Inspirations DS”, ki bodo zadostile željam in okusom vsakega posameznika. Izberite svojo.

06_DS7_CROSSBACK

Prednosti vozil

“Vsak posamezen material in vsaka posamezna podrobnost priča o inspiraciji iz sveta visoke mode: plemenitost in senzualnost do vsake najmanjše podrobnosti.” Thierry Metroz
Kot izkaz spoštovanja do tradicije obrtniških mojstrov, so bile vse posamezne podrobnosti in čisto vsi materiali (pravi les, Alcantara, zrnato in napa usnje) ambientov Inspirations DS posebej skrbno izbrani in obdelani.
DS 7 CROSSBACK je odsev inovacij in strokovno podkovanega znanja, ki prihaja iz Pariza, o čemer pričajo posebej izbrani plemeniti materiali, kot so napa usnje, kristali oziroma tehnika giljoširane dekoracije “Clous de Paris”.

23_DS

Izvedenke

Zmogljivost