POJDI NA VSEBINO

IZBOR ELEKTRIČNIH VOZIL

Prefinjenost s 100 % električnimi vozili
Električno vozilo ni le sinonim za trajnostno mobilnost, temveč tudi za užitke. V naših električnih vozilih uživajte v edinstvenih vozniških izkušnjah. Nemudoma razpoložljivi navor, nič tresljajev, popolna tišina v vozilu: privoščite si prave trenutke sprostitve za volanom naših električnih vozil.
DS 3 E-TENSE
DS 3 E-TENSE s 402 kilometri dosega utira pot novi generaciji električnih vozil. Naš kompaktni mestni SUV je popolno utelešenje francoske tehnologije in prefinjenosti, hkrati pa vam ponuja izjemno udobje.
SPOZNAJTE DS 3 E-TENSE
DS 3 E-TENSE pooseblja tisto, kar bi po mnenju znamke DS Automobiles moralo biti električno vozilo. To vrhunsko vozilo je pravi koncentrat prefinjenosti in tehnologije ter simbol francoske odličnosti. V vozilu vaš pričakuje potniški prostor z nadvse plemenitimi materiali, ki so bili zasnovani za vaše udobje med vožnjo. Z naprednimi tehnologijami, kot je DS DRIVE ASSIST, boste lahko izkusili avtonomno vožnjo. Vozite v popolni tišini in povsem enostavno napolnite baterije, kjerkoli se nahajate. Baterije našega kompaktnega SUV-ja lahko preprosto napolnite na polnilni postaji DS Wallbox.