POJDI NA VSEBINO

TEHNOLOGIJE

Tehnologije in inovacije DS

Pri DS Automobiles tehnologije in inovacije odražajo odličnost in strokovno znanje znamke in seveda tudi prihodnost avtomobila v njegovem energetskem prehodu.

 

Vozila DS Automobiles so opremljena z najboljšimi tehnologijami, da vam lahko med vožnjo zagotovijo edinstvene, udobne in varne vozniške izkušnje, ki so seveda tudi okolju prijazne.

Ekološko učinkovite tehnologije
Vozila DS so opremljena z ekološko učinkovitimi tehnologijami, ki omogočajo učinkovito vožnjo brez ogrožanja zmogljivosti in užitkov v vožnji. Tehnologija E-TENSE, s katero so opremljena nova električna in priključna hibridna vozila DS, uteleša prihodnost električne mobilnosti. Naši motorji PureTech in BlueHDi omogočajo tudi bolj odgovorno vožnjo, saj smo zmanjšali njihovo maso in velikost, s čimer se je znižala tudi poraba goriva vašega vozila DS.
Tehnologije za pomoč pri vožnji
DS Automobiles je v svoj izbor vozil vključil tehnologije za pomoč pri vožnji, da vam omogoči mirno in varno potovanje v vašem vozilu. Na razširjenem prikazovalniku v višini oči se vam prikazujejo informacije, povezane z vožnjo, tako da vam ni treba pogleda odmakniti s cestišča, pomoč pri parkiranju pa vozilo povsem samodejno parkira na bočno ali pravokotno parkirno mesto. V vozila DS so vgrajene tudi druge tehnologije za pomoč pri vožnji, ki skrbijo za največjo varnost, kot je DS Night Vision, ki omogoča predvidevanje nevarnosti, s čimer bo vožnja bolj brezskrbna in umirjena.
Tehnologije za udobje v vožnji
Tehnologije so bile zasnovane z namenom, da vam nudijo brezkompromisno udobje in izjemne občutke za volanom vašega vozila DS. Naše tehnologije, kot na primer sistem ADML Proximity za odpiranje vozila, sistem Hi-Fi FOCAL Electra® za zvočni ambient ali celo prezračevalni sistem DS Air za notranje udobje, vas spremljajo na vsaki poti, brez da bi vplivale na zmogljivosti in oblikovno zasnovo vašega vozila.
Konceptna vozila DS
Konceptna vozila DS niso le rezultat napredne tehnologije in avantgardnega oblikovanja, temveč tudi prava umetniška dela z edinstveno in futuristično estetiko. Konceptna vozila DS E-TENSE Performance, DS X E-Tense in DS E-TENSE so opremljena s 100-odstotno električnim motorjem, ki zagotavlja neprimerljivo odzivnost in zmogljivost. Konceptno vozilo DS Aero Sport Lounge se ponaša z elegantno silhueto petvratne limuzine, ki je zaradi padajoče linije strehe hkrati tudi aerodinamična. Vsaka kreacija konceptnega vozila DS je izraz nove vizije avtomobila prihodnosti s podpisom DS Automobiles.