POJDI NA VSEBINO
TEHNOLOŠKO IZPOPOLNJENO UDOBJE

ODLIČNOST V VOZILU

Naužijte se užitkov v vožnji, s tem da izkoristite vse tehnologije, namenjene vašemu bivanju v vozilu, da bo vsaka vožnja čisto pravo potovanje.
SISTEM ZA INFORMACIJE IN RAZVEDRILO DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika, ki deluje v povezavi z uporabniškim vmesnikom na dotik, ki prepozna tisto, kar mu poveste, tako da sistem izvede, tisto kar želite in tako kot želite.

Po zaslugi sistema DS SMART TOUCH lahko z eno samo kretnjo vklopite eno izmed vaših priljubljenih šestih bližnjic (cilj poti, stiki, avtoradio, nastavitve klimatske naprave…) brez odmika pogleda s cestišča. Zaslon na dotik, ki je idealno umeščen na dosegu roke, sledi vašim gibom in prepozna kretnje, recimo za povečanje slike, pomanjšanje slike ali pisavo.

DS SMART TOUCH je na voljo za DS 4.

ADML PROXIMITY

Nov način dostopa do vašega vozila.

Vozilo zazna vašo prisotnost z razdalje 1,50 metra. Ko se vozilu približate, se s pomočjo sistema ADML PROXIMITY samodejno odklene in vratne kljuke, ki do takrat niso bile opazne, se izstavijo (i). Zdaj vam preostane le še, da odprete vrata in poprimete za volan. Ko se od vozila oddaljujete, je postopek povsem enak: kljuke se vstavijo in vozilo se samodejno zaklene.

Na voljo za DS 3, DS 4 in DS 9.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Sistem v realnem času zazna nepravilnosti na cesti.

Inteligentni sistem aktivnega vzmetenja deluje v povezavi s kamero, ki se nahaja na zgornjem delu vetrobranskega stekla in z več zaznavali, s katerimi sproti skenira nepravilnosti na cestišču. V nekaj mili sekundah posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej. Na podlagi teh informacij vzpostavi trše ali mehkejše vzmetenje vašega vozila DS, da vam zagotovi optimalno udobje.

Na voljo za DS 4, DS 7 in DS 9.

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
Uživajte v neprimerljivih izkušnjah med poslušanjem zvoka iz sistema Hi-Fi FOCAL Electra®. Avdio sistem vsebuje 14 zvočnikov, med katerimi sta tudi nizkotonski zvočnik in ojačevalnik s skupno močjo 515 vatov za izjemno zvokovno potopitev v svet glasbe.

SISTEM DS IRIS

SISTEM DS IRIS je naš najnovejši informacijski eko sistem, ki velja za intuitivnega, ergonomsko oblikovanega in povsem po meri nastavljivega. Zajema osebnega pomočnika z zaslonom na dotik in glasovnim prepoznavanjem. SISTEM DS IRIS izvrši vse vaše ukaze natanko tako, kot želite.

Na voljo za DS 3, DS 4 in DS 7.

DS AIR

Neopazni zračnik DS AIR, ki se idealno prilega armaturni plošči, ponuja inovativen sistem prezračevanja z neslišnim in hkrati učinkovitim delovanjem. Zavoljo njegove kompaktne oblike je dizajn armaturne plošče videti še bolj izčiščen in minimalističen.

Na voljo za DS 4

ODPOTUJTE ŠE DLJE

Tehnologija E-TENSE

Spoznajte elektrifikacijo znamke DS Automobiles

Tehnologije za pomoč pri vožnji

Želimo vam zagotoviti varno vožnjo z vzpostavljeno povezavo