POJDI NA VSEBINO

E-TENSE

Izbor električnih in priključnih hibridnih vozil

Preklopite v način brez emisij in uživajte v še nikoli doživetih voznih izkušnjah z našimi električnimi in priključnimi hibridnimi vozili DS. Tehnologija E-TENSE je na voljo pri vseh novih modelih DS Automobiles: 100 % električni DS 3 ali priključni hibrid DS 4, DS 7 in DS 9. Znamka želi biti vnaprej pripravljena na obsežne spremembe v avtomobilski industriji, zato je sprejela ofenzivno strategijo in želi do leta 2024 postati 100-odstotno električna.
Tekmovalni šport je obrodil avtomobilske inovacije
Na podlagi naših izkušenj, pridobljenih med sodelovanjem na prvenstvu Formule E in tudi dvojnega naziva svetovnega prvaka, smo v naše električne in priključne hibridne modele vključili tehnologije, ki so izšle iz avtomobilskega športa, kot je na primer rekuperacija energije med zaviranjem. Naši električni modeli so rojeni za zmogljivost in vam odpirajo nova obzorja za vožnjo s stilom.

ENERGIJA

Prednosti priključnega hibridnega ali električnega vozila.

Zmogljivost in užitki

Vabimo vas, da z našimi električnimi ali priključnimi hibridnimi vozili doživite edinstvene vozniške izkušnje:

 

  • Vožnja brez onesnaževanja, brez hrupa in brez vibracij v električnem načinu. 
  • Zmanjšane emisije in moč motorja z notranjim zgorevanjem in priključnega hibridnega motorja.

Vozite po mestu v čisto vseh razmerah

Odpravite se na vožnjo z električnim ali priključnim hibridnim vozilom brez prometnih omejitev:

 

  • Brezplačno parkiranje za električna vozila v nekaterih mestih.
  • Neovirana vožnja po območjih z nizkimi emisijami in ko onesnaženost doseže kritično mejo.

 

S funkcijo Geofencing ste lahko prek zemljevida navigacijskega sistema v realnem času obveščeni, da bo vaše vozilo kmalu »vstopilo v območje z nizkimi emisijami«.

Eko subvencija

Izkoristite državne subvencije za nakup električnega ali priključno hibridnega vozila.

Vse podrobnosti si lahko preberete na spletni strani Eko sklada.

Ugodnosti pri stroški za vzdrževanje in gorivo

Brez emisijska vozila in priključna hibridna vozila omogočajo številne prihranke:

 

  • Nižji stroški za vzdrževanje nekaterih delov, ki se počasi obrabijo, kot so zavorni koluti.
  • Prihranek pri gorivu, saj so stroški polnjenja veliko nižji od stroškov dizelskega ali bencinskega goriva.

ALI JE ELEKTRIČNO VOZILO PRIMERNO ZA VAS? (HIDDEN)

Prefinjenost prehaja v 100 % električni način pogona

VSA VAŠA VPRAŠANJA O ELEKTRIČNIH IN HIBRIDNIH VOZILIH

Pravno obvestilo ¹ Električno vozilo: navedene vrednosti dosega in porabe električne energije so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti vsa nova vozila. Lahko se spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: hitrost, toplotno udobje v vozilu, stil vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen zlasti od moči polnilnika, ki je vgrajen v vozilo, od polnilnega kabla, pa tudi od tipa in zmogljivosti uporabljene polnilne postaje. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem. Hibridno vozilo: vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem.