POJDI NA VSEBINO
DS 7
DS 7
Prefinjenost je potovanje

SKUPNA MOČ

Do 360 konjskih moči in štirikolesni pogon

(od 165 do 265 kW)

ELEKTRIČNI DOSEG

57-65 km

pri kombiniranem ciklu vožnje (WLTP¹)

100 % NAPOLNJENOST

2 uri 9 minut

(polnjenje na javni polnilnici - stenska enota 7,4 kW / 32 A)

MOČ

130 KM

MERE

Dolžina: 4,59 metra

Širina: 1,91 metra

Višina: 1,62 metra

PORABA / EMISIJE

(KOMBINIRANI CIKEL WLTP)

5,5 do 5,6 litrov/100 km

144 - 160 gramov CO2/km

Eleganten in dinamičen
Mogočen stil

V tem sodobnem SUV-ju sta združena tehnološka odličnost in izjemno udobje, tako da boste znova spoznali užitke v vožnji. Po zaslugi naprednih tehnologij in skrbno dodelanih podrobnosti v notranjosti ta najnovejši model velja za pravo odo umetnosti potovanja in strokovno podkovanemu francoskemu znanju znamke DS Automobiles. 

 

 

NOV ZAPELJIV POGLED
Svetlobni podpis DS 7, ki ga poveličujejo luči DS PIXEL LED VISION 3.0 in DS LIGHT VEIL, navda vozilo s prodornim in nepozabnim pogledom. Naši novi žarometi so visoko tehnološko izpopolnjeni in v kombinaciji z novo okrasno masko poudarijo eleganco prednjega dela.
ELEGANTNE IN DINAMIČNE LINIJE
S svojimi prefinjenimi potezami in napetimi linijami DS 7 ponuja edinstvena razmerja, ki do potankosti združujejo moč, izčiščenost in eleganco.
NOVE LUČI Z UČINKOM LUSK
Zadnje luči full LED z učinkom lusk poveličujejo svetlobni podpis DS 7, ki je zares poseben in prepoznaven v množici drugih.

Oblikovna zasnova notranjosti
Prefinjeno strokovno znanje za vaše udobje

Izkoristite prednosti izjemnega bivalnega udobja in notranjosti po meri. Elegantni materiali, skrbno izdelane podrobnosti in tehnološko napredno voznikovo mesto prispevajo k vašemu dobremu počutju in prvorazrednemu udobju na čisto vseh poteh.

 

 

Notranjost v napa usnju
Vsaka najmanjša podrobnost v notranjosti DS 7 je prežeta z eleganco, do izraza pa pridejo tudi prefinjena končna obdelava in visokokakovostni materiali, kot na primer napa usnje v sivi Perle ali črni Basalte. Privoščite si luksuzno notranjost in plemenite materiale, ki so zasnovani po najpristnejši tradiciji strokovno podkovanega francoskega znanja. 
Dizajn paščka zapestne ure
Naši usnjarski mojstri so notranjost novega vozila DS 7 okrasili z napa usnjem, to je dragoceno polno zrnasto usnje. Ekskluzivna izdelava z »dizajnom paščka zapestne ure« elegantno poudarja močno povezavo med znamko DS Automobiles in francoskimi rokodelskimi mojstri. 
Biserni dekorativni šivi
Okrasne šive našega usnja krasi visoko prefinjena podrobnost v motivu pravega bisera, ki se je porodil neposredno iz zamisli naših usnjarskih mojstrov. Ta elegantna in prefinjena podrobnost se spogleduje z visoko modo in velja za edinstven podpis znamke DS Automobiles. 
Ura B.R.M. R180
Ura B.R.M R180, ki je bila zasnovana v partnerskem sodelovanju z znamko B.R.M Chronographes, se ob zagonu vozila veličastno izstavi iz svojega ležišča na armaturni plošči, njeni kazalci pa takrat samodejno prikažejo točen čas. Ura je tehnološko napredna in elegantna.  
Volan v polnem zrnatem usnju
Privoščite si še bolj udobno vožnjo in občutite mehkobo usnja, ki prekriva volan DS 7. To elegantno polnozrnato usnje, ki so ga oblikovali usnjarski mojstri, dopolnjujejo nesvetleči kromani vstavki, ki v potniški prostor vnesejo prestižen dizajn.  
Giljoširana dekoracija «Clous de Paris»
Za okrasitev upravljalnih stikal DS 7 so se naši obrtniški mojstri zgledovali po luksuznem urarstvu in ustvarili giljoširano dekoracijo «Clous de Paris». Umetniško in tehnično dovršena končna obdelava predstavlja majhne žebljičke s piramidalno glavo, ki se dostojanstveno medsebojno prepletajo. 
Potovanje z vzpostavljeno povezavo
Vrhunske digitalne izkušnje
Oglejte si DS 7

Pomagali vam bomo izbrati izvedenko DS 7, ki je za vas najbolj primerna.

 

 

DS 7
Športni terenec s karizmatičnim stilom
DS 7 PERFORMANCE LINE
Izvedenka z izraznim in samosvojim slogom

 

 

 • Električno nastavljiva prednja sedeža
 • DS PIXEL LED VISION 3.0
 • Pomoč pri čelnem in vzvratnem parkiranju s kamero za vzvratno vožnjo
 • Strešni prtljažni drogovi v svetleči črni barvi
DS 7
Športni terenec s karizmatičnim stilom
DS 7 PERFORMANCE LINE
Izvedenka z izraznim in samosvojim slogom

 

 

 • Električno nastavljiva prednja sedeža
 • DS PIXEL LED VISION 3.0
 • Pomoč pri čelnem in vzvratnem parkiranju s kamero za vzvratno vožnjo
 • Strešni prtljažni drogovi v svetleči črni barvi
TEHNOLOGIJE
Izkoristite prednosti udobne in brezskrbne vožnje po zaslugi inovativnih tehnologij za pomoč pri vožnji, ki so jih razvile naše ekipe. Za vašo varnost in za varnost vaših potnikov bodo poskrbeli učinkoviti in inovativni sistemi.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Za vašo varnost se inteligentna prednja žarometa DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagajata okolici, da spremenita jakost osvetlitve glede na zunanje pogoje (mesto, podeželje, čas…) in usmerita svetlobo v ovinkih, s čimer izboljšata vidljivost v vogalih.

 

Zavoljo funkcije PIXEL lahko vozite z dolgimi lučmi, ne da bi zaslepili potnike v vozilu, ki vozi pred vami ali ki prihaja iz nasprotne smeri.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Inteligentni sistem vzmetenja deluje v povezavi s kamero, ki se nahaja na zgornjem delu vetrobranskega stekla in na več zaznaval, s katerimi sproti skenira nepravilnosti na cestišču. V nekaj mili sekundah posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej. Na podlagi teh informacij vzpostavi trše ali mehkejše vzmetenje, da vam zagotovi optimalno udobje.
DS DRIVE ASSIST
Sistem DS DRIVE ASSIST nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativen sistem prilagodi hitrost in razdaljo do pred nami vozečega vozila in s krmiljenjem volana natančno usmeri vozilo DS 7 v položaj na voznem pasu, ki ga je izbral voznik. Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.
DS NIGHT VISION
Infrardeča kamera, ki je vgrajena v okrasno masko DS 7, zaznava pešce in živali na razdalji od 50 do 100 metrov in jih prikaže na digitalni instrumentni plošči, tako da lahko vnaprej predvidite nevarnost in se varno odzovete. To je velika pridobitev na področju varnosti, ki vam zagotavlja umirjeno vožnjo tudi sredi noči.
DS 7 E-TENSE
Udobni in učinkoviti priključni hibridni motorji DS 7, ki lahko dosežejo tudi 360 konjskih moči in ponujajo štirikolesni pogon, vam zagotavljajo umirjeno in prijetno vožnjo na poteh v premijskem razredu. Oglejte si razne načine polnjenja in trajanje polnjenja v teh načinih ter razne barve svetlobnih vodil, ki zasvetijo pod loputo polnilnega priključka.
E-TENSE
Dinamična brezskrbnost z izvedenko E-TENSE
Udobni in učinkoviti priključni hibridni motorji DS 7, ki lahko dosežejo tudi 360 konjskih moči in ponujajo štirikolesni pogon, vam zagotavljajo umirjeno in prijetno vožnjo na poteh v premijskem razredu.
Motor E-TENSE 4x4 360
Visokozmogljivi hibrid
Strokovno podkovano znanje

Na podlagi bogatih izkušenj, pridobljenih med sodelovanjem na prvenstvu Formule E in dveh osvojenih nazivov dvojnega svetovnega prvaka v Formuli E, so inženirji ekipe DS PERFORMANCE v motor E-TENSE DS 7 vključili tehnologije, ki izhajajo iz avtomobilskega športa, kot je na primer rekuperacija energije med zaviranjem.

Z motorjem E-TENSE 4x4 360 je DS 7 pridobil poseben pogonski sklop, posebno vzmetenje in zadnjo premo, ki so plod strokovno podkovanega znanja naših strokovnjakov ekipe DS Performance.

 

Moč štirikolesnega pogona

Pri vklopljenem načinu SPORT se vzpostavi kombinirana moč dveh električnih motorjev in bencinskega motorja, ki DS 7 zagotovi izjemno moč, ki lahko doseže kar 360 konjskih moči in 520 Nm navora, pri tem pa ohrani izjemno prožnost pri vožnji.

 

DS 7 E-TENSE 4x4 360
 • Priključni hibridni motor s 360 konjskimi močmi in štirikolesnim pogonom
 • Sedeži v napa usnju z dizajnom paščka zapestne ure
 • 21-palčna lita platišča BROOKLYN
 • Panoramska steklena streha

 

Tehnologija E-TENSE
Povsem svobodna vožnja
Regenerativno zaviranje
Z enim samim pritiskom na prestavno ročico lahko kinetično energijo, ki se ustvari med upočasnjevanjem in zaviranjem, pretvorite v električno energijo in tako povečate električni doseg vašega DS 7.
Načini vožnje

Naši modeli E-TENSE razpolagajo z več načini vožnje:

 

Način z ničnimi emisijami, ki se privzeto vklopi, je idealen za vožnjo po urbanem okolju. Z izvedenko E-TENSE 4x4 300 lahko tako prevozite do 58 kilometrov, ne da bi pri tem potrošili eno samo kapljico bencina. Popolna tišina v vozilu, izjemna odzivnost: izkusite nove občutke.

 

V načinu Hybride lahko nekaj časa vozite v električnem načinu, nekaj časa pa s pogonom na notranje zgorevanje. Način, ki je uporaben tako v mestu kot tudi izven njega, vam zagotavlja optimalni izkoristek električne energije.

 

Vklopite način Sport in sprostite celoten potencial DS 7 E-TENSE. Motor z notranjim zgorevanjem vam zagotovi vso svojo moč ob pomoči električne energije. Pospeški, odzivnost: vrhunec dinamične vožnje.

 

Za izvedenki E-TENSE 4x4 300 in E-TENSE 4x4 360 je na voljo način 4WD, ki zagotovi večjo vlečno moč na zahtevnejših cestah ali terenih. Moč motorja z notranjim zgorevanjem in električnih motorjev se homogeno razporedi med vsa štiri kolesa vozila, s čimer se izboljša oprijem vozila na vlažni, blatni, zasneženi ali ovinkasti cesti.

Funkcija E-SAVE

Po zaslugi funkcije E-SAVE si lahko za zadnjih 10 ali 20 kilometrov prihranite toliko dosega, da boste lahko pot prevozili v 100 % električnem načinu. Na ta način lahko s svojim novim SUV-jem povsem neovirano vozite po mestu, tudi ko stopnja onesnaženosti doseže svoj vrhunec*.

*V skladu z veljavno zakonodajo.

Prednosti priključnega hibrida E-TENSE
Emisije in poraba
Za naše modele E-TENSE so na razpolago trije motorji z 225 konjskimi močmi in različica s štirikolesnim pogonom s 300 in 360 konjskimi močmi, katerih emisije znašajo do 49 gramov CO2/km (v fazi pridobitve homologacije).
Neslišno delovanje in udobje v vožnji
Izkoristite prednosti optimalne zvočne izolacije, ki jo dodatno okrepijo večplastna stekla: Priključni hibrid DS 7 vam tako zagotavlja brezskrbno in hkrati prožno vožnjo. 
Dve izvedenki s štirikolesnim pogonom
Z dvema motorjema E-TENSE 4x4 300 in E-TENSE 4x4 360, ki sta na voljo skupaj s samodejnim menjalnikom EAT8, vam DS 7 ponuja izjemne zmogljivosti v vožnji.
Izračunajte doseg
Nastavite spodnje parametre in ugotovite, koliko znaša vaš dejanski doseg
Izkoristite prednosti montaže po meri.
DS Automobiles vam ponuja pomoč pri izbiri in montaži rešitve za polnjenje, ki je najbolj primerna za vaše potrebe: od preproste gospodinjske vtičnice do montaže postaje Wallbox, ki vam jo nudi naš partner GIA SERVIS d.o.o..
POVEZLJIVE STORITVE DS
DALJINSKO UPRAVLJANJE
S pametnim telefonom na daljavo upravljajte svoje vozilo in zaklepajte ali odklepajte vrata. Svoje vozilo poiščite s sprožitvijo hupe ali luči. 
NEVARNI ODSEKI
Ta storitev dodatno izboljša vaše vozniške izkušnje in poskrbi za varnejše potovanje z vizualnimi in zvočnimi opozorili, ko se približujete območjem z nevarnostjo prometnih nesreč in območjem z radarjem za kontrolo hitrosti. 
SEND2NAV
Z aplikacijo MyDS lahko preprosto izberete naslednji cilj in ga s funkcijo Send2Nav pošljete informacijsko razvedrilnem sistemu DS. 
ON STREET PARKING(i) v mestih, kjer je to na voljo  
Z inovativno storitvijo za parkiranje na ulici se lahko brezskrbno vozite po mestu. Vodila vas bo po ulicah, ki so najbližje vašemu cilju in vam predlagala najboljše možnosti za parkiranje. Ne zapravljajte več časa in goriva, zaupajte napovedim sistema »On Street Parking«. 
Aplikacija MyDS

Informacije o dosegu

Z aplikacijo MyDS lahko sproti pregledujete doseg vašega priključnega hibridnega vozila. Med fazami polnjenja lahko spremljate celo hitrost in trajanje polnjenja.

Polnjenje na daljavo

S funkcijo za daljinski nadzor polnjenja lahko aplikacijo MyDS uporabljate za sprožitev polnjenja ali preklop na programsko nastavljivo polnjenje. Ta funkcija omogoča polnjenje v za vas bolj ugodnih časovnih intervalih.

Gretje in klimatiziranje na daljavo

S funkcijo za vnaprejšnje klimatiziranje potniškega prostora lahko nastavite gretje ali hlajenje vašega vozila. Funkcija je bila zasnovana za vaše udobje in vam pomaga povečati doseg vaše baterije, če se vozilo polni.
SPOZNAJTE DS 7 V VIDEU

 
STORITVE PO MERI
ONLY YOU
Spoznajte naš program storitev po meri.
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco.

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem