POJDI NA VSEBINO
Motorji in specifikacije
Razpoložljivi motorji
Brezskrbno udobje in dinamičnost
Naužijte se dinamičnih zmogljivosti, ki so v popolnem sozvočju z vašo okolico po zaslugi bencinskih motorjev PureTech, priključnih hibridnih motorjev E-TENSE in dizelskih motorjev BlueHDi.
Moč motorja (kW/KM)
96/130
Prostornina motorja
1499.0
BlueHDi 130
Moč motorja (kW/KM)
165/225
Prostornina motorja
1598.0
E-TENSE 225
Moč motorja (kW/KM)
221/300
Prostornina motorja
1598.0
E-TENSE 300 4x4
Moč motorja (kW/KM)
265/360
Prostornina motorja
1598.0
E-TENSE 360 4x4
Prenesite cenik in tehnične podatke
Mere
Oglejte si mere
Zunanje mere
Višina
1625.0 mm
Širina
2098.0 mm
Dolžina
4573.0 mm
Notranje mere
Število sedežev
5.0
Prtljažni prostor
Uporabna prostornina
628.0 L
Prostoren in povezljiv
Izpopolnjeno dobro počutje 
ZA VAŠO BREZSKRBNOST
Notranjost DS 7 je po zaslugi velike medosne razdalje še posebej prostorna, tako da vam na vseh potovanjih zagotavlja obilo udobja in brezskrbnosti. Za še več udobja v notranjosti poskrbijo prednja sedeža s funkcijo masaže, ogrevanja ali prezračevanja, po naklonu nastavljiva zadnja sedežna klop in tehnologija DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, ki se prilagaja nepravilnostim cestišča.
Velika pomična panoramska streha
Naj bodo vaše izkušnje v potniškem prostoru še bolj prijetne in za svojega DS 7 med opcijami izberite pomično panoramsko streho. Streha, ki vsebuje eno fiksno in eno drsno pomično steklo, vam zagotavlja osvetljenost in udobje na vseh vaših potovanjih. 
Brezmejna potovanja
Širok prtljažni prostor DS 7 lahko sprejme do 555 litrov in tako na potovanjih zadovolji vse vaše potrebe. Uporabniku prijazen prtljažni prostor z dvema kromanima pragovoma je nadvse modularen in funkcionalen, saj je opremljen s štirimi pričvrstitvenimi obročki in z bočnimi oblogami odlagalnih površin. Njegovo prostornino je možno optimalno prilagoditi po zaslugi preklopne zadnje sedežne klopi. Izvedenke E-TENSE imajo v prtljažniku poseben prostor za shranjevanje polnilnega kabla. 
Izjemno senzorično udobje 
Proti doplačilu so za DS 7 na voljo večplastna stekla, ki optimalno izboljšajo zvočno izolacijo notranjosti ter tako zagotovijo še posebej prijetna doživetja vožnje, ki so zagotovilo za vašo brezskrbnost. 
Individualizacija podobe DS 7
Barve karoserije in oblazinjenja
STORITVE PO MERI
ONLY YOU
Spoznajte naš program storitev po meri
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem