POJDI NA VSEBINO

Kolekcije

DS Automobiles vam po navdihu umetnosti potovanja na francoski način ponuja pester izbor vozil v omejenih serijah.

Potopite se v svet, v katerem se eleganca prepleta z zmogljivostjo in kjer čisto vsaka linija in najmanjša krivulja pripovedujeta svojo zgodbo o drznosti in odličnosti.

Naj vas popeljemo na fascinantno popotovanje po avtomobilskem svetu, v sklopu katerega vam bomo predstavili kolekcijo vozil z zares edinstvenimi lastnostmi.


Kolekcija Antoine de Saint Exupéry
Simbolični poklon

Znamka DS Automobiles je želela počastiti spomin na pisatelja in pilota prek umetnosti potovanja, ki deluje kot nekakšna mantra te čisto posebne kolekcije, prežete s simboliko in alegorijami, s čimer se je poklonila nebeškim glasnikom.

 

Svet romanov Antoina de Saint Exupéryja nas s svojo globoko duhovnostjo in iskanjem transcendence vabi k razmisleku o samemu sebi in svetu okoli nas ter nas opominja na lepoto in kompleksnost človeške izkušnje.

Spoznajte naše modele

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS

Ta omejena serija je oda simbolnemu svetu pariških streh (franc. toits de Paris) in je navdihnjena z modrikasto sivo barvo cinka, ki jih prekriva. DS 3 CROSSBACK je na voljo v elegantnih odtenkih sive barve, ki se na zunanjih površinah odražajo v edinstvenem barvnem odtenku strehe, v notranjosti pa na tkanini sedežev. To moderno in umetniško izklesano kreacijo dopolnjujejo posebne identifikacijske ploščice in najnovejše tehnologije.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE

Pustite se čarom naše omejene serije »LOUVRE«, ki je nastala v sodelovanju s prestižnim pariškim muzejem. Silhueto vozila DS 7 CROSSBACK poudarjajo edinstvene, še nikoli videne kreacije, medtem ko integrirana aplikacija »Dan v Louvru«, posneta posebej za ta model, popestri vaša potovanja z umetnostjo.

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE je zasnovan z namenom, da vas spominja na večer v operi in vas očara z valčkom ekskluzivnih dekorativnih dodatkov, ki izpopolnjujejo njegovo očarljivo silhueto. Ta omejena serija s svojo končno obdelavo in prefinjenostjo uteleša strokovno podkovano znanje znamke DS Automobiles.

DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE

Novi DS 7 E-TENSE 4x4 360 LA PREMIÈRE v omejeni seriji predstavlja dinamično izvedbo priključnega hibrida. Kombinacija moči in elegance zagotavlja varno vožnjo in brezmejno pogonsko moč.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE

Kolekcija DS 4 Esprit de Voyage je bila zasnovana z namenom, da umetnost potovanja v francoskem slogu popelje na novo raven. Ta izjemen model je zasnovan kot dragulj elegance, kombinacija edinstvenih oblikovalskih spretnosti in poetičnega podpisa, ki poudarjajo njegovo edinstvenost.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE

Kolekcija DS 7 Esprit de Voyage vas vabi, da na edinstven način izkusite dobro počutje in si privoščite pobeg v neznano v osrčju umetnosti potovanja v francoskem slogu. Ekskluzivni in prefinjeni model krasi podpis v simbolizirani podobi svetlobnih žarkov, ki bodo vaša potovanja spremenili v pravo poetično doživetje.

DS 9 ESPRIT DE VOYAGE

DS 9 Esprit de Voyage dopolnjuje kolekcijo Esprit de Voyage, ki je oda izjemnemu strokovno podkovanemu znanju. Ekskluzivna izvedenka povzdiguje umetnost in strast potovanja v francoskem slogu ter poudarja prefinjenost, odličnost in ustvarjalnost, ki so značilni za znamko DS Automobiles.

DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

DS 3 Esprit de Voyage dopolnjuje kolekcijo Esprit de Voyage, posvečeno poveličevanju strokovno podkovanega znanja znamke DS. Obogaten je s posebnimi detajli, ki izražajo strast do francoske umetnosti potovanja in vas vabi, da se med vožnjo naužijete edinstvenih doživetij.