POJDI NA VSEBINO

DS 7 PERFORMANCE LINE

Strokovno podkovano znanje in dinamičnost
Drznost
Izrazen stil
DS 7 PERFORMANCE LINE je bil deležen posebne končne obdelave zunanjosti, ki pade nemudoma v oči, hkrati pa pooseblja pozorno dodelane podrobnosti znamke DS Automobiles z notranjostjo Alcantara® in elegantnimi okrasnimi šivi Performance Line.
Zunanjost
Elegantna in edinstvena dinamičnost
DS 7 PERFORMANCE LINE krasijo monogram DS črne barve, emblemi Performance Line, okrasna maska DS Wings in strešni prtljažni drogovi v svetleči črni barvi. Njegovo postavo okrepijo 19-palčna platišča SILVERSTONE, EDINBURGH ali TOKYO(i) Model na priloženi sliki  , ki so pri izvedenki PERFORMANCE LINE+ na voljo za doplačilo.
Notranjost
Izčiščena in prodorna črna barva
Posebna notranjost DS 7 PERFORMANCE LINE, ki potrjuje svojo edinstvenost, zagotavlja neponovljivo izkušnjo v notranjosti kot poklon umetnosti potovanja. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, kot je Alcantara® v črni Profond s platnom DS in elegantnimi podrobnostmi, kot je vezenina Performance Line in okrasni šivi v barvi šampanjca in škrlatni karmin, ki sta ekskluzivno na voljo za to izvedenko.
Volan z vstavkom v nesvetlečem kromanem materialu
Sedeži z vezenino Performance Line.
STORITVE PO MERI
ONLY YOU
Spoznajte naš program storitev po meri
Asistenca
Uživajte v brezskrbnosti z našo asistenco

Pravno obvestilo

 

¹ Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so preizkusni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in razne dejavnike, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Za več informacij kliknite sem