POJDI NA VSEBINO

Vsebina je v pripravi
Hvala za razumevanje.

Konfigurator DS 3
S konfiguratorjem DS si zamislite notranjost vašega DS 3.

Z našim konfiguratorjem lahko sestavite svoje novo vozilo po vašem okusu in glede na vaše potrebe: izvedenka, tip motorja, oprema, oblikovna zasnova...

Naj bo vaš DS natanko tak, kot vam ustreza.

Razpoložljive izvedenke
Kompaktni SUV DS 3 je na voljo v več izvedenkah: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, ESPRIT DE VOYAGE in OPERA. Vse izvedenke spremlja bogat izbor serijske in dodatne opreme, ki bo ugodila vsem vašim zahtevam.
Možnost izbire med različnimi pogonski sklopi
Odvisno od izbrane izvedenke, bo vaš DS 3 na voljo z bencinskim motorjem PureTech, dizelskim motorjem BlueHDi ali 100-odstotno električnim motorjem E-TENSE. Poleg tega boste imeli možnost izbire med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom, odvisno od izbranega tipa motorja.
Oblikovna zasnova notranjosti in zunanjosti po vašem okusu
Podobo vašega DS 3 lahko individualno prilagajate zahvaljujoč številnim barvam karoserije ali platiščem. Polepšajte svojega DS 3 in zanj izberite tisto podobo, ki vas predstavlja.
Mere
Da bi vam bilo čim bolj udobno, DS 3 meri v dolžino 4418 mm, v širino skupaj z zunanjim ogledali 1988 mm in v višino 1534 mm. Skupaj s 350-litrskim prtljažnikom in številnimi odlagalnimi mesti vam DS 3 ponuja zares priročen in funkcionalen prostor.
Oprema
DS 3 vam nudi pester izbor opreme, s katero se boste v vozilu počutili še bolje in varneje. Glede na izbrano izvedenko vam je na voljo naslednja oprema: ADML PROXIMITY, sistem DR IRIS, DS DRIVE ASSIST, DS MATRIX LED VISION...