POJDI NA VSEBINO

DS E-TENSE PERFORMANCE

Naj prefinjenost narekuje prihodnost.

Ko Formula E opredeljuje naše prihodnje modele

Odet v aerodinamično oblikovno zasnovo in prežet s tehnologijami, ki so bile povzete po naših zmagoslavnih dirkalnikih iz avtomobilskih dirk, DS E-TENSE PERFORMANCE najavlja svojo novo generacijo E-TENSE. To konceptno vozilo na 100-odstotno električni pogon, ki je pomemben vezni člen med Formulo E in našimi prihodnjimi kreacijami, odpira pot v prihodnost visoke avtomobilske zmogljivosti.

Napišimo prihodnost elektrike

DS E-TENSE PERFORMANCE je veliko več kot konceptno vozilo, saj ponuja vpogled v prihodnost našega izbora E-TENSE. Kot pravi laboratorij visoke zmogljivosti, omogoča inženirjem znamke DS Automobiles analizirati, razvijati in oblikovati sestavne dele najnovejše generacije, ki bodo kasneje uporabljeni na naših modelih.

Tehnološki laboratorij visoke zmogljivosti

DS E-TENSE PERFORMANCE je pridobil izjemen sistem za regeneracijo  baterije (600 kW) med upočasnjevanjem in silovitim pospeševanjem, tako da lahko z 0 do 100 km/h pospeši v dveh sekundah. Testne vožnje so v realnih pogojih opravili naši dirkači Formule E.
DS E-TENSE PERFORMANCE lahko razvije do 815 konjskih moči po zaslugi skupne moči dvojnega električnega motorja v kombinaciji s štirimi pogonskimi kolesi.  
Nadvse inovativno podvozje, motor in baterija so v samem osrčju razvoja prihodnjega električnega avtomobila. 

Nova vizija s podpisom DS Automobiles 

Po zgledu naših prvih konceptnih vozil je DS E-TENSE PERFORMANCE na novo izumil stilske zapovedi generacije 100 % električnih vozil. Njegova prepletajoča se barva z učinkom skarabeja se poigrava s svetlobo vzdolž elegantnih linij karoserije. Dvobarvni pokrov motornega prostora, nov svetlobni podpis, ki ga poveličujejo žarometi DS WINGS in tridimenzionalni osvetljeni logotip DS namigujejo na naše prihodnje kreacije. V notranjosti pa se dizajn volana in sedeži v obliki školjke zgledujejo po Formuli E, da omogočijo natančno krmiljenje. 21-palčna platišča so pridobila povsem nove vstavke, s katerimi so videti še bolj aerodinamična. 

Prihodnost avtomobila

Konceptno vozilo DS Aero Sport Lounge

Avantgardni dizajn, edinstvena estetika in utelešenje najbolj divjih fantazij. Konceptna vozila so prava umetniška dela.

Strokovno podkovano znanje

Vstopite v zakulisje delavnic DS Automobiles